Idei pentru nunta ta în stil rustic

Posted on

Parcă e ceva în legătură cu nunțile în stil rustic. Nu le trece moda niciodată și revin periodic în focusul nostru. Și la oricâte nunți ai fost anul asta, tot ai mai merge și la una în stil rustic. Ceva ne atrage la naturalețea lor, lejeritatea și atmosfera lor. Iar dacă te gândești la acest stil pentru nunta ta, uite câteva idei care s-ar putea să te inspire.

Flori de câmp

Dacă vrei o nuntă rustică, atunci cu siguranță trebuie să îți îndrepți atenția către natură. Aranjamentele florale cu flori de câmp o să se potrivească atât de bine încât o să pară că au crescut singure pe masa ta.

Coșuri împletite, fân și trunchiuri de copaci

Ai la dispoziție o mulțime de lucruri pe care le poți transforma în decorul perfect pentru nunta ta. Dacă alegi rusticul, alegi natura, materiale naturale, flori, frunze, plante de câmp, bogăția pământului, fructe, aer de vară. Nu îți fie frică să improvizezi în zona asta, natura nu greșește!

Tortul rustic

Dacă e rustic, să fie până la capăt. Nu ezita să transformi stilul rustic în tema centrală a nunții tale și să alegi totul ca să se potrivească. Și de ce nu, alege și mâncarea, prăjiturile și mai ales tortul în același stil. Dacă vrei să vezi care îți sunt opțiunile, poți consulta cofetarii pe care îi găsești pe platforma unde găsești tot ce ai nevoie pentru organizarea evenimentului tău – Fiestador.ro.

Lumină și lumânări

O nuntă în stil rustic arată cel mai bine în lumina apusului de vară. Culorile calde și forța lor împrăștiată pe cer mult după ce soarele nu se mai vede, fac din locul în care ai ales să îți sărbătorești bucuria o scenă de poveste

Și pentru că lumina lumânărilor pun în valoare excelent decorul tău rustic, trebuie să le ai. Așa că dacă soarele a apus și nu mai ai lumina lui pe cerul de seară să îți contureze sărbătoarea iubirii voastre, aprinde lumânări.

Nu o să îi țină soarelui loc, dar transformă căldura și emoția apusului într-o atmosferă caldă și intimă în care să vă simțiți bine alături de prietenii dragi vouă.

Și ca să meargă perfect cu ambientul rustic, alege suporturi vintage, sau din materiale naturale, sau, why not, borcane.

Decor

Pentru husele scaunelor și fețele de masă poți să alegi să folosești țesături naturale (in, cânepă). Pe lângă faptul că sunt materiale eco, arată atât de bine!

Dacă ai natura în nuanțe arămii la îndemână pentru a-ți decora sala, nu ezita să folosești asta, iar dacă sala în care ți-ai invitat prietenii să sărbătoriți o să arate ca la ziua recoltei, cu atât mai bine. Lasă bogăția naturii să dea tonul bogăției în familia ta.

O nuntă cu tematică rustică te aduce mai aproape de natură, ”instigă” la bucurie și poate să fie cadrul perfect pentru sărbătoarea caldă și intimă pe care vrei să o ai împreună cu familia și prietenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *