6 sfaturi pentru o mireasă perfecționistă

Posted on

Te pregătești să începi pregătirile pentru nuntă? O să vezi în scurt timp că nu-i lucru ușor să organizezi evenimentul vieții tale și că în spatele unei nunți perfecte stă niște muncă. Ești perfecționistă și te gândești cu groază la toată perioada care te așteaptă? Nu îți face griji. Știm că îți dorești ca fiecare detaliu să fie impecabil, așa că uite câteva sfaturi care o să te ajute.

Organizează-ți atent calendarul. Stabilește deadline-uri

Notează ce ai de făcut într-un calendar. Rezervat sală, probe pentru rochia de mireasă, repetiții, trimis invitații etc. Asigură-te că faci lucrurile din timp, că le organizezi atent, îți pui deadline și mai ales că respecți planul pe care l-ai făcut. Dar dacă ești perfecționistă știi mai bine decât oricine că reușita are în spate un plan atent și o organizare minuțioasă. Iar dacă vrei să ai și liniștea pe care timpul ți-o poate oferi, sfatul nostru este să începi pregătirile cu 9 luni înainte. Chiar dacă pare mult, o să te bucuri de fiecare minut pe care îl poți investi în detalii. Și cât de bine o să iasă!

To do list

În perioada de pregătiri o să fii toată ziua cu agenda, calendarul sau telefonul în mână pentru că tot timpul apar detalii care trebuie notate, lucruri care trebuie făcute și agenda pare că nu mai are loc pentru nimic. Așa că fii cu un pas înainte. Stabilește-ți ordinea lucrurilor, prioritizează și ”dă-ți task-uri”. O listă cu lucrurile pe care le ai de făcut o să te scutească de o mulțime de bătaie de cap și mai ales, o să te ajute să nu uiți lucruri. Atunci când totul este programat la minut, lista ta, e prietenul tău cel mai bun.

Wedding planner

Am spus tot. Pentru o perfecționistă, e un vis. Un profesionist în organizarea nunții tale. Cine nu își dorește asta? Și dacă acorzi timp suficient să îi explici ce îți dorești și rezonați, toate grijile tale dispar. Tot ce trebuie să mai faci e să te bucuri de ziua voastră specială.

Ia-ți zile libere înainte

Când marele moment se apropie cu siguranță o să îți dorești să ai tot timpul din lume să revizuiești toate detaliile, să faci ultimele modificări, să te asiguri că totul este în ordine. În plus, cu siguranță o să îți prindă bine și puțină relaxare înainte de nuntă. Odihna ta nu e opțională.

Apelează la profesioniști

Sigur, avem prieteni pasionați de fotografie și e o bucurie să facem o excursie cu ei și să ne întoarcem cu poze superbe. Avem prieteni pasionați de muzică, și la întâlniri sunt DJ-ul desemnat. Dar atunci când vine vorba despre evenimentul pe care îl vrei perfect până la ultima picătură de șampanie din pahar, apelează la profesioniști. Acordă atenție la ofertele pe care le primești, află serviciile în detaliu, semnează contractele din timp. O să simți că ți-ai luat o mare parte din treabă de pe cap atunci când treci task-urile astea la rubrica ”Done”.

Nu uita că Fiestador vine în ajutorul tău cu o platformă unde găsești tot ce ai nevoie pentru organizarea evenimentului tău.

Bucurați-vă

Now this is a must! Încă n-ai semnat contractul cu cofetăria? Întârzie supa? Ți-ai pătat pantofii? Toate astea sunt detalii mici în comparație cu tema centrală a evenimentului vostru. Voi și bucuria voastră și a celor din jur. Nunta voastră nu trebuie să fie altceva decât o explozie de veselie și dragoste. E despre voi. 🙂

Un perfecționist știe că poate uneori să streseze lumea din jur cu atenția la detalii, dar întotdeauna unde pune mâna un perfecționist, se vede. Și acum că știi la ce să fii atentă, nunta ta nu poate să iasă altfel decât perfectă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *