Rochii negre pentru domnisoarele de onoare

Posted on

Rochii negre pentru domnișoarele de onoare?

Nunta ta e un prilej de bucurie nu doar pentru tine, ci și pentru prietenele tale, cele cu care ți-ai promis încă de când erați mici că o să îți fie domnișoare de onoare. Și pentru că ți-au fost alături atâta vreme și sunt lângă tine și acum prin toată agitația cu nunta, probe, machiaj, repetiții, pregătiri, merită cele mai frumoase rochii. Sigur, nu le poți lăsa să te eclipseze, nici ele nu își doresc asta, dar știi că își doresc să arate bine, așa că alege pentru ele ceva special.

Rochiile negre sunt întotdeauna o alegere excelentă. Sunt simple, sexy, elegante, îți vin perfect și te fac să arăți încântător. Ca să nu mai zicem că mai și subțiază puțin. 😀 Și dacă rochiile negre sunt atât de apreciate, de ce să nu le alegi pentru domnișoarele tale de onoare? Se potrivesc excelent cu nunțile de iarnă sau de seară.

Uite câteva motive pentru care să alegi rochii negre pentru prietenele tale

Subțiază

Nu e niciun secret. Toți vrem să arătăm cât mai bine, iar avantajele pe care le are culoarea neagră sunt de necontestat. Subțiază și arată bine. Elegant și simplu. Și atunci când știi că trebuie să te gândești la toate prietenele tale care urmează să îți fie domnișoare de onoare, nu e deloc ușor să alegi rochia perfectă. Culoarea neagră este o culoare versatilă, iar modelul de rochie ales, va arăta bine pe orice corp, iar prietenele tale se vor simți cu adevărat puse în valoare de alegerea ta pentru ele.

Accesorii la discreție

O rochie neagră este ca o pânză goală pe care prietenele tale să înceapă să picteze. O pânză neagră pe care pot să adauge ce accesorii își doresc sau să combine culori cu care să se pună în evidență. Să nu mai vorbim despre pantofi, câte posibilități există atunci când rochia e neagră și practic merge cu aproape orice. Pantofi gold, lime, culori pastel, culori puternice, roșii, galbeni sau cu model, o să completeze și o să ofere un contrast look-ului. Oh, și poșetele – Dumnezeule, câte variante reușite!

Pentru aceste tipuri de nunți

Rochiile negre sunt potrivite în mod special pentru nunțile de iarnă și cele de seară. Pentru nunțile de vară sau primăvară se optează în general pentru culori vii, în ton cu anotimpul. Dar dacă nunta ta este o nuntă de seară, o rochie neagră este o alegere fantastică și deosebit de elegantă pentru prietenele tale.

Mereu la modă

De multe ori domnișoarele de onoare se aleg după nunta unei prietene cu rochii de diferite culori greu de purtat sau combinat în alt context. O rochie roz, deși poate să fie încântătoare, poate fi la fel de greu de integrat în garderoba pe care o au și poate fi și mai greu de accesorizat dacă vor să o poarte la birou sau la o cină în oraș. Ca să spunem adevărul, de multe ori rochia de domnișoară de onoare, va fi întotdeauna rochie de domnișoară de onoare. Nu și cele negre. Pe lângă că negrul e o culoare elegantă, și eleganța își are locul oriunde, această culoare are și calitatea de a nu ”îi trece moda”. Moda culorilor se schimbă, dar cea a non-culorilor rămâne. Așa că prietenele tale vor fi cu atât mai încântate când vor vedea că rochia de domnișoară se integrează excelent în garderoba lor.

Orice alegi pentru domnișoarele tale de onoare, important este ca ele să se simtă bine și să vă bucurați împreună de ziua ta specială, așa cum ați visat încă de când erați mici. Acum trăiți ce ați visat atunci. Scoate-ți tot ce-i mai bun din asta.

Organizează-ți nunta exact așa cum ai visat-o. Intră pe Fiestador.ro – platforma unde găsești tot ce ai nevoie pentru organizarea evenimentului tău – și alege ce ți se potrivește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *