Ce să nu faci în luna ta de miere

Posted on

După toată munca depusă și stresul din jurul nunții, luna de miere este o recompensă meritată. Deși toate pregătirile pentru nuntă le-ai făcut cu drag, trebuie să recunoști, te-a obosit. Așa că mai mult decât orice, vacanța voastră e ocazia perfectă să vă odihniți, să vă distrați și să uitați de îngrijorări. Bucurați-vă de aceste zile și nu uitați, e despre voi.

Dar ca orice vacanță, și luna de miere are nevoie de puțină planificare. Mai jos o să îți lăsăm câteva recomandări referitoare la ce să NU faci în luna de miere.

Nu sta pe telefon

Cu siguranță locul în care ați ales să vă răsfățați după nuntă este unul magnific așa că ar fi păcat să nu vă bucurați de tot ce aveți în jur. Peisaje superbe, oameni amabili, activități interesante și specifice locului, plaja, soarele, apa mării, valurile. Și mai ales, bucurați-vă unul de celălalt. E un moment excelent să vă deconectați de treburile zilnice, job, chat online, Facebook, și să trăiți momentul prezent.

Nu ratați diminețile

Dacă e vorba de relaxare, primul lucru la care vă gândiți este să dormiți în voie, fără grija alarmei. Și știm, nunta a fost pe cât de frumoasă, pe atât de solicitantă și câteva dimineți târzii sigur vă prind bine. Bucurați-vă de odihnă, până la urmă cel mai important lucru este să vă simțiți bine. Doar fiți atenți să nu regretați diminețile în care ați dormit în loc să vă plimbați pe plajă în nisipul rece care începe să se încălzească în razele proaspete ale soarelui.

Friendly reminder – Nu uitați protecția solară

Dacă vremea ține cu voi, sigur o să vă fie greu să vă desprindeți de soare și de plajă. Dar țineți cont de climă, mai ales dacă alegeți o destinație exotică unde temperaturile sunt mai ridicate, și folosiți protecție solară corespunzătoare. Nu ați vrea să vă petreceți zilele rămase din vacanță suferind de arsuri și disconfort.

Nu umple agenda

Orice vacanță e o oportunitate pentru noi experiențe și luna voastră de miere nu face excepție. Experiențele noi sunt lucruri pe care ni le amintim cu drag, și poate o să ai tendința să înghesui cât mai multe pe agenda șederii voastre în locul pe care l-ați ales. Sunt atât de multe lucruri de făcut, fugi de la surfing la scuba diving, croazieră pe insulă, petrecere tematică pe plajă, dimineață snorkeling, prânzul pe iaht etc. Îngrijiți-vă ca luna voastră de miere să nu fie o alergare, ci un echilibru între odihnă și distracție. Nu ați vrea să vă întoarceți mai obosiți decât ați plecat. 🙂

Nu se supără nimeni dacă vă întoarceți cu bani

Cu siguranță ați pus bani deoparte pentru luna de miere și că atunci când vine de răsfățul vostru nu vă dați în lături de la nimic. E luna voastră de miere până la urmă. Până la urmă banii sunt doar o unealtă prin care facem ceea ce ne face plăcere. Tot ce vă spunem este că nu trebuie să îi cheltuiți pe toți doar pentru că sunt acolo. 🙂 Și oricum, așa-i că ați pus o sumă extra în contul lunii de miere pentru orice eventualitate?

Firma se descurcă. Nu vă faceți griji!

Cu siguranță o să vă vină să vă întrebați cum mai sunt lucrurile acasă, dacă proiectul la care lucrai merge bine, sau dacă deadline-ul stabilit a fost respectat. Dar știi doar, îngrijorările astea vin și pleacă și cu siguranță o să te aștepte o grămadă de treabă la birou când te întorci, așa că în loc să te gândești la asta, gândește-te mai bine la ce o să faci în ziua pe care o ai în față. Nimic nu se compară cu momentul prezent. Bucurați-vă de el! 🙂

În fiecare moment, cel mai prețios lucru pe care îl avem, e momentul în sine, unde suntem, oamenii din jurul nostru și experiența pe care o trăim. Nu vă fie frică să vă lăsați stresul de acasă la ușa avionului și să trăiți în momentul pe care îl aveți în față. Nu luați tensiunile cu voi, și dacă apar, nu le creșteți. Creșteți împreună prin experiențele pe care le aveți și bucurați-vă unul de celălalt în micul vostru paradis.

Vă dorim o lună de miere minunată!

Pe platforma Fiestador găsești tot ce ai nevoie pentru organizarea evenimentului tău. În curând și în categoria ”Luna de miere”. Fii cu ochii pe Fiestador.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *