De ce o nuntă cu tematică de Paște poate fi o idee bună

Posted on

Poate te-ai întrebat dacă o nuntă cu tematică de Paște este o idee bună. Și dacă asta s-a întâmplat însemnă că iei în considerare această variantă. Mai jos o să îți lăsăm câteva idei care o să te ajute să îți dai seama dacă asta este alegerea care ți se potrivește.

Primăvara vine cu inspirație, culori și chef de viață, dar dacă vrei să personalizezi și mai mult nunta ta, inspiră-te din ce se află în jurul tău. Dacă pentru tine Paștele poartă o semnificație specială, fiind sărbătoarea care e despre familie, despre mese îmbelșugate, revederi și prietenie, nu ezita să lași această sărbătoare să te inspire și să dea tonul nunții tale. (ar fi puțin ciudat să faci asta în luna august, așa că ține cont că e o idee bună atunci când nunta ta este în prejma Paștelor) :).

Sărbătoarea primăverii

Sărbătoarea Paștelui este o sărbătoare a primăverii care vine în culori, cu veselie, iarbă verde și iepurași drăguți. Dacă pe lângă mulțimea de flori din care poți alege îți dorești să decorezi nunta ta cu ceva mai special, nu trebuie să îți fie frică să pui puțin din farmecul decorațiunilor de Paște și în aranjamentele de la nuntă. Merg de minune împreună.

Pozele cu iepurași

Rochia de mireasă și iepurașii nu sunt o combinație care să meargă oricând. Trebuie să recunoaștem că ar fi puțin ciudat să apară iepurași la o nuntă de iarnă de exemplu. Dar dacă nunta ta este primăvara, sau și mai bine, în perioada Paștelui, nu scăpa ocazia să faci poze cu animăluțele astea drăguțe. Vor fi cu siguranță apreciate și vor stârni reacții.

Culori pastel

Primăvara este despre culori, iar eleganța culorilor pastel pe un fundal de vegetație verde îți fură privirea. Fă din asta tematica nunții tale. Alege-ți paleta de culori pastel și folosește-o atât la decorațiuni cât și la rochiile domnișoarelor tale de onoare și la papioanele cavalerilor de onoare.

Culorile pastel sunt frumoase și sunt culori de basm dar nu uita să le pui în evidență prin puțin contrast. Pentru asta verdele viu al ierbii e prietenul tău cel mai bun. Știm că ții la rochia ta albă, dar cu puțină grijă aceasta o să rămână impecabilă și o să aveți și poze superbe în iarbă.

Poate un Egg hunt?

Goana după ouă colorate în iarbă poate fi o activitate care să coloreze atmosfera atât pentru cei mici, care o să fie încântați să zburde prin iarbă cautând cât și pentru cei mari. Și chiar dacă cei mari nu se aruncă la joacă precum cei mici, sigur o să fie cu ochii în patru și ei să găsească ouă colorate, iar asta o să le anime plimbarea.

Sigur, pentru asta trebuie ca și locația să te ajute. Dar crede-ne, dacă alegi să îți faci nunta primăvara, nu o să regreți dacă alegi un loc cu o grădină generoasă. Nimic nu e mai plăcut decât o plimbare în natură după o masă delicioasă.

Intră pe Fiestador.ro și alege locația care și se potrivește dintre ofertele partenerilor noștri.

Primăvara e anotimpul bucuriei și despre bucurie este și sărbătoarea nunții voastre. Nu ezitați să vă exprimați bucuria așa cum vi se potrivește. Este nunta voastră, și totul e despre voi. În ziua voastră specială, și primăvara, cu tot ce are de oferit, e pentru voi. Bucurați-vă de ea.

Indiferent cum alegi să sărbătorești zilele ce vin, noi cei de la Fiestador îți dorim sărbători călduroase și pline de bucurie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *