Idei pentru cadouri de nuntă inedite

Posted on

Imaginația și creativitatea își au locul și când vine vorba despre cadourile de nuntă. Chiar dacă unele cupluri preferă să își facă un wishlist pe care să îl facă public invitaților, asta nu înseamnă că nu poți să alegi ceva mai special pentru miri. Și dacă îți sunt apropiați și știi ce le-ar plăcea, lasă-ți imaginația să își intre în rol și fă-le cel mai frumos cadou.

Pentru asta, ți-am pregătit mai jos câteva idei care să te inspire.

O escapadă de weekend

Cui nu i-ar plăcea să li se pregătească o ieșire cu toate detaliile? Ocupă-te de rezervări, bilete de avion și tot ce mai e nevoie. Oferă-le o escapadă relaxantă într-un loc frumos, poate un city break sau poate o ieșire la munte la o pensiune cu priveliște care îți ia respirația. Cu siguranță se vor bucura de acest cadou, mai ales că totul este pregătit dinainte pentru ei și tot ce trebuie să facă este să se prezinte la aeroport. Alege perioada câteva luni după nuntă. În perioada de după nuntă vor fi oricum ocupați cu luna de miere și apoi cu alte lucruri neglijate cu ocazia nunții.

O experiență unică

Dacă știi că prietenii tăi sunt pasionați de activități mai extreme și nu se dau înapoi de la o doză de adrenalină, poți să găsești variante în această direcție. Un salt cu parașuta, o plimbare cu planorul sau deltaplanul, o sesiune de scufundări sau un weekend de escaladă poate fi cadoul ideal pentru ei. Și dacă știi că își doreau de mult să încerce așa ceva, dar nu și-au găsit niciodată timpul să o facă, de ce să nu faci tu pregătirile necesare pentru ei? Cu siguranță vor fi încântați de idee și nu vor uita experiența și cadoul tău cât vor trăi.

Cadou gourmet

Dacă prietenii tăi sunt mari pasionați de mâncare și știi că în bucătăria lor găsești rafturi întregi de condimente, poți să le faci un cadou special. O degustare de mâncare și vinuri selecte sau chiar un curs de gătit cu un chef profesionist e cadoul perfect pentru iubitorii de mâncare. Și dacă oricum iubesc să gătească, vor fi de-a dreptul încântați. Și în plus, rețetele noi cu care pleacă de la curs, vor fi aur curat pentru ei. Vor fi nerăbdători să le încerce în propria bucătărie și să vă invite să vă bucurați împreună de o mâncare delicioasă.

O zi la spa

Cine ar refuza așa ceva? Atunci când oboseala și stresul îi ajung din urmă, când s-au întors din luna de miere și au o grămadă de treabă, iar oboseala din timpul săptămânii se extinde și în weekend, cadoul tău va fi o gură de aer proaspăt pentru ei. Uneori, prinși în stresul zilnic uităm să ne gândim la noi și să ne dăm momente de relaxare. Și cât de bine se vor simți că tu te-ai gândit la ei și le-ai oferit o zi de relaxare la spa sau la masaj.

Trash the dress

În cazul în care nu au rezervat deja o ședință foto în această direcție, acesta poate fi cadoul tău pentru ei. Vorbește cu un fotograf, alege o locație împreună cu el și pregătește-le această surpriză. Bineînțeles, trebuie să te asiguri că sunt dispuși să facă asta și că rochia de mireasă nu e închiriată sau poate promisă cuiva. E totuși ”trash the dress” 🙂

Atunci când mergi la nunta prietenilor apropiați pe care îi cunoști de o viață, poți să te gândești la un cadou mai special decât ce au trecut ei în wishlist sau tradiționalul plic cu bani. Cu siguranță vor fi încântați să primească un cadou special din partea cuiva care îi cunoaște atât de bine și care parcă le-a auzit dorințele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *