Deserturi răcoritoare pentru o nuntă de vară

Posted on

Dacă te gândești să îți organizezi nunta vara trebuie să te gândești și la metode creative de a-ți răcori invitații și ce mod mai bun de a face asta decât cu deserturi delicioase. Vara vremea ține cu tine, e cald aerul și caldă și atmosfera evenimentului tău. Dar cum nu vrem ca invitații tăi să sufere de cald, ți-am pregătit mai jos câteva idei delicioase pentru deserturi răcoritoare.

Înghețată

Say no more! În plină vară e doza de dulce și de răcoare de care ai nevoie. Și aromele sunt infinite, așa că sigur fiecare invitat poate găsi ceva pe gustul lui.

Brain freeze cocktails

Câteodată vara e mai călduroasă cu noi decât ne-am dori așa că dacă evenimentul tău este într-o zi cu caniculă, răspunde pe măsură. Cu multă gheață. Dacă vrei să îți răcorești invitații din cap până în picioare asta este ceea ce cauți.

Prăjituri fresh

Prăjituri cu spumă de căpșuni sau zmeură scoasă direct din frigider sau o cupă cu mousse în diferite culori. Sună delicios, nu-i așa? Cu siguranță este și invitații tăi vor fi încântați.

Desert cu iaurt și fructe

Răcoritor și sănătos, poate să fie prima alegere pentru mulți dintre invitații tăi. Gustos este oricum, ca și toate celelalte.

Fructe, fresh-uri și smoothie-uri

Cu siguranță te-ai gândit deja la masa cu fructe pentru eveniment și cu siguranță ”It’s a must”. Dar nu te opri doar la atât. Ca să îți ajuți invitații să se răcorească oferă-le și fresh-uri sau smoothie-uri cu gheață. Multă gheață. Delicios și sănătos, cu siguranță va fi o alegere populară printre invitații tăi.

Nu uita că invitații tăi sunt atenți la detalii și la micile gesturi pe care le faci pentru ei. Așa că asigură-te că le pregătești mici surprize dulci și răcoritoare. Și știi care e partea bună la aceste deserturi? Nu e concurs între ele. Le poți avea pe toate! 🙂

Dacă vrei ca oaspeții tăi să se simtă răsfățați, intră pe Fiestador.ro și alege deserturile pe care îți dorești să le savurezi împreună cu ei. Poftă bună! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *