E o idee bună să luați fotograful cu voi în luna de miere?

Posted on

Dacă ți-ai pus această întrebare, sau dacă încă nu dar nunta se apropie, ne-am gândit noi deja la asta și mai jos o să trecem prin avantaje și dezavantaje, iar la final cu siguranță o să știi dacă e o idee bună pentru voi să luați fotograful în luna de miere.

 

Avantaje

Poze profi oriunde

În mod sigur pentru luna voastră de miere ați ales o locație superbă și vreți cât mai multe amintiri prin în imagini. Indiferent că e la munte sau la mare, că vă plimbați cu picioarele în nisipul fierbinte al insulelor exotice sau bateți la pas poteci de munte cu peisaje care îți iau răsuflarea, îți dorești să iei acasă cât mai mult cu tine din acel loc. Așa că dacă îți dorești poze incredibile cu voi și cu locurile frumoase pe care le vizitați, să ai fotograful cu tine e o idee excelentă.

Scăpați de o grijă

Cu toții ne dorim atunci când plecăm în vacanță să surprindem momente și locuri care ne-au impresionat. Dar atunci când sunteți doar voi doi și vreți o poză împreună, apare o problemă. Uneori ți-e jenă să ceri cuiva să vă facă o poză sau pur și simplu nu e nimeni în jur, iar alteori pozele pe care vi le face un străin pe care l-ați rugat ies mișcate sau doar nu surprinde momentul. Așa că să ai propriul fotograf care știe ce și când să pozeze poate fi life saving.

Momente naturale

Atunci când ești în luna de miere sau în vacanță și vrei o poză cu voi doi, tu trebuie să faci demersul. Pui camera sau telefonul, setezi 10 secunde, alergi la poza. Dar asta poate să devină obositor, și doar selfie-uri nu poți să faci și pe deasupra scade din naturalețea ipostazelor. Adică pozați. Pe de altă parte dacă fotograful vostru vă însoțește, singura grijă pe care o veți avea va fi să vă simțiți bine și să zâmbiți. Pozele ”se fac singure”.

 

Dezavantaje

Dar bugetul!?

Poate te gândești la buget atunci când te gândești dacă să luați cu voi fotograful atunci când plecați, și ai dreptate să o faci. O persoană în plus înseamnă niște costuri considerabile. Dar asta nu trebuie să te descurajeze sau să te facă să renunți la idee. Pentru ca ideea asta să nu fie prea severă cu bugetul tău, poți să programezi doar câteva zile în care fotograful să vă însoțească și să surprindă momentele frumoase pe care le petreceți împreună. Știm că nunta cu toate cele necesare și luna de miere nu sunt ieftine și probabil buzunarul vostru se resimte, dar câțiva bani în plus pentru poze minunate cu voi din luna de miere cu siguranță merită 🙂

Lipsa de intimitate

Această parte este cu siguranță la latitudinea ta și a partenerului. Și după toată agitația cu nunta și atâtea săptămâni de pregătiri, aveți nevoie de o pauză și puțin timp pentru voi. Sunteți în luna voastră de miere până la urmă. Doar voi doi existați. Unul pentru celălalt. Așa că prezența fotografului nu e ceva ce vă doriți constant. Dar cu siguranță după ce v-a fost alături la nuntă deja știe când e momentul să vă lase singuri. Și în plus, nu cred că se supără să se relaxeze puțin pe malul mării, iar voi să vă concentrați pe voi 🙂

 

Dacă îți dorești poze superbe din luna ta de miere cel mai bun lucru pe care poți să îl faci este să apelezi la un profesionist. Acest lucru presupune desigur puțină bătaie de cap în plus cu pregătirile și programarea zilelor în care fotograful să fie cu voi și o rubrică în plus la buget. Dar momentele pe care o să le aveți imortalizate în imagini vor fi neprețuite.

Pe Fiestador.ro găsești ofertele partenerilor noștri din categoria foto & video. Dacă nu ai ales fotograful care să te însoțească și să imortalizeze cele mai frumoase momente ale celei mai frumoase zi din viața ta, îl poți găsi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *