Idei pentru invitații la nunta ta de vară

Posted on

Dacă ai ales ca nunta ta să fie o nuntă de vară, data este aleasă și pregătirile începute, e momentul să te gândești și la invitații. Nu uita că pentru o organizare bună e important să trimiți invitațiile din timp și să îți pui suficient timp să procesezi confirmările. Și bineînțeles, să le oferi invitaților suficient timp ca să își facă planurile și să răspundă. Cu siguranță toți dintre invitații tăi își doresc să ajungă să se bucure împreună cu tine la nunta ta și nu uita că dacă trimiți invitațiile din timp, ocupi mai repede locul în calendarul invitaților tăi.

Și pentru că vara e un anotimp frumos care inspiră viață, de ce să nu îți inspire și invitațiile tale de nuntă.

Mai jos ți-am pregătit câteva idei de care să ții cont atunci când îți alegi invitațiile de nuntă.

Culori calde

Nu îți fie frică să alegi pentru invitațiile tale culori calde și tonuri deschise, galbenul și portocaliul își au locul vara, iar invitațiile tale pot să fie în ton cu anotimpul.

Motive marine

De multe ori atunci când ne gândim la vară ne gândim la soare, la vreme frumoasă, la mare sau ocean. Dacă vrei ca invitațiile tale să aibă un gust de vară în ele, nu te da înapoi de la culoarea mării, a nisipului, sau a soarelui. Vor face din invitația ta un reprezentant al verii.

Flori de vară

Cum vara e un anotimp plin de viață, la fel și florile de vară sunt o explozie de culoare și veselie, iar aranjamentele tale florale vor fi o plăcere de privit. Și dacă nunta ta va fi presărata cu culorile florilor de vară, de ce să nu lași asta să îți inspire și invitațiile. Intră pe Fiestador.ro unde găsești ofertele partenerilor noștri și alege ce ți se potrivește.

Materiale naturale

Vara e plină de viață și ne înconjoară cu culori și texturi naturale. Dacă vrei ca invitațiile tale să aibă acel ceva special nu trebuie să te ferești de la a alege invitații din materiale naturale (țesături, până, lemn etc). Cartonul a devenit varianta preferată când vine vorba despre invitații dar dacă vrei ceva mai special pentru invitațiile tale de nuntă, posibilitățile sunt nenumărate, trebuie doar să îți lași imaginația să lucreze.

Un ultima sfat pe care vrem să ți-l lăsăm este să te asiguri că invitațiile pe care le trimiți te reprezintă. Există o mulțime de modele din care poți să alegi, modele care mai de care mai frumoase, dar nu uita că asta este ziua voastră specială. Așa că alege invitațiile încât să simți că poartă o parte din tine. Sunt până la urmă cartea de vizită a nunții tale. Asigură-te că poartă farmecul vostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *