7 idei pentru un plus de buna dispoziție la nunta ta

Posted on

Nunta ta este despre voi și este despre bucurie. Este momentul pe care nu îl veți uita niciodată. Oferă-le și invitaților tăi o nuntă pe care nu o vor uita.

Uite 7 idei pe care poți să le aplici la nunta ta pentru a-ți ține invitații într-o bună dispoziție continuă.

  1. Eveniment tematic

Nu trebuie să îți fie frică să îți gândești evenimentul în felul acesta. Uneori o tematică schimbă complet fața evenimentului tău și îl transformă în ceva inedit și memorabil. Sunt multe tematici din care poți alege și sunt multe care pot să ofere strălucire nunții tale. Imaginează-ți cum ar fi nunta cu tematică Star Wars, western, vintage, retro, nuntă medievală sau glamour, Hollywood style, etc. Nunta ta poate să fie exact visul pe care l-ai avut din copilărie. Poți incorpora universul îndrăgit de tine și să faci astfel din nunta ta o experiență memorabilă atât pentru tine și cel ales, cât și pentru oaspeții tăi.

  1. Photo booth

Aceste cabine, sau mini studiouri de poze au început să prindă popularitate; și nu doar la nunți, ci și la evenimente corporate, și sunt un deliciu. Pozele pe care tu și prietenii tăi o să le faceți acolo vor rămâne pe veci în topul preferințelor tale. Pălării, mustăți, pancarte, măști, peruci și o grămadă de zâmbete: într-un cuvânt – spontaneitate. Vrei asta la nunta ta?

  1. Slide-uri cu poze / video

Spune-le invitaților tăi povestea voastră printr-un colaj de poze. Împărtășiți bucuria pe care o trăiți oferindu-le imagini cu momente emoționante din drumul pe care l-ați început împreună.Voi sunteți motivul pentru care toată lumea a venit să sărbătorească așa că un astfel de moment va fi deliciul invitaților tăi.

  1. Snack van

Asta poate să însemne orice ți se pare că este pe gustul tău. Poți să pui în curte/ grădină rulota cu gustări de unde atât cei mici cât și cei mari să se delecteze cu dulciuri gustoase, înghețată, ciocolată și alte bunătăți. Dacă locația îți permite poți să pui la dispoziție o bărcuță în care să se servească gustări, sau poate cocktailuri speciale. ”Bem un shot pe barcă?” – Sună bine!

  1. Animatori

Aici cu siguranță ai de unde alege. Este o idee bună să apelezi la profesioniști pentru a le oferi momente unice prietenilor veniți să sărbătorească împreună cu tine. Fie că este vorba de animatori care să îi înveselească și să îi ”țină ocupați” pe cei mici, dansatori profesioniști care să vă încânte cu mișcări de dans elegante, comedianți care să dea tonul bunei dispoziții, sau actori care să creeze un moment deosebit, garantat, invitații tăi vor aprecia surprizele pe care le pregătești.

  1. Zona de jocuri

Dacă știi că invitaților tăi le plac jocurile, nu ezita să le pregătești o surpriză în direcția asta. Poate fi o idee excelentă să pregătești o zonă, o încăpere cu jocuri. Dance revolution, guitar hero, air hockey, darts, Wii, twister, etc. Pune-le la dispoziție ustensile și prietenii tăi o să se descurce mai departe să anime atmosfera, să se simtă bine, să se simtă contagios de bine.

  1. Standul de degustări

Acest stand poate să fie cu orice produs crezi că este pe gustul invitaților tăi. Poate să fie un stand al rafinamentului absolut unde să deguste băuturi alese, trabucuri sau țigări de foi rulate pe loc, sau pot să încerce cele mai delicioase și viu-colorate jeleuri. Ce le oferi ține de tine și de ce știi că funcționează pentru oaspeții tăi. Pentru că – nu-i așa? – vă cunoașteți destul de bine.

Oricare dintre aceste idei poate fi pentru tine, așa că alege ceea ce ți se potrivește sau folosește-le ca inspirație pentru a crea ceva unic și original. Orice ai alege, te asigurăm că va face din nunta ta un eveniment memorabil atât pentru tine cât și pentru toți cei prezenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *