Lucruri de care să ții cont ca invitat la nuntă

Posted on

Atunci când primești invitați la nuntă începi deja să te gândești ce program ai, dacă reușești să ajungi, cu ce te îmbraci, cine mai merge, unde se ține etc. Dar pe lângă toate astea, mai jos îți lăsăm o listă cu lucruri de care să ții cont ca să fii invitatul ideal.

Dacă ai nelămuriri

Atunci când nu mai știi sigur la ce oră începe ceremonia, sau cum ajungi la locație, verifică din nou invitația, poate ți-au scăpat aceste informații și le găsești acolo. Dacă nu le găsești sau ai o întrebare mai specifică poți să vorbești cu alți invitați. Mirii ar trebui să fie ultima variantă la care să apelezi atunci când ai nevoie de o informație. Și dacă o faci, te vor ajuta cu drag, dar cu siguranță în perioada dinainte nunții dacă îi scutești de telefoane o să le prindă bine. Au și așa o mulțime de treabă și pregătiri.

Numele de pe invitație

Dacă găsești pe invitația primită doar numele tău, nu și al partenerului asigură-te că anunți dacă dorești să mergi plus one. Cu siguranță se vor bucura să vii cu partenerul, dar se vor bucura și să știe să fie pregătiți 🙂 De asemenea dacă ai vrea să iei și copiii, întreabă dacă nunta este una prietenoasă și pentru cei mici și spune-le că vor fi și ei cu tine.

Cadourile

Dacă le-ai pregătit un cadou special, dar este puțin mai voluminos, e o idee bună să îl trimiți cu o zi înainte sau după nuntă, direct la ei acasă. Nu va fi ușor nici pentru tine și nici pentru ei să ducă un cadou de dimensiuni mari. Mai ales că în mod sigur nu va fi singurul cadou pe care îl au de dus acasă. Și cu ocazia asta, vor avea și în ziua de după nuntă o surpriză plăcută la ușă. Până la urmă, cui nu ii plac cadourile? 🙂

Confirmări

Dacă ai primit deja invitația și știi că pentru nimic în lume nu o să ratezi nunta, anunță-ți prezența cât mai repede. Cu siguranță mirii vor primi o mulțime de telefoane în ultimele zile de confirmări și vor aprecia orice confirmare venită mai devreme.

Ținuta

Atunci când alegi ținuta pentru eveniment nu uita să te interesezi dacă există un cod vestimentar pe care mirii și-l doresc sau dacă există o tematică a nunții pe care poți să o incluzi în ținuta ta.

Keep calm

Încearcă să îți păstrezi calmul și să ajuți și mirii să și-l păstreze chiar și în situații neașteptate când cuiva îi este rău sau se întâmplă un accident. Dacă invitații sunt calmi, vor fi și mirii mai liniștiți chiar dacă e imposibil să nu se streseze deloc.

Nu le fura tot timpul

Cu siguranță toți invitații au o grămadă de povestit cu mirii, dar nu uita că evenimentul e despre ei și trebuie să ajungă la toți invitații așa că asigură-te că nu le furi prea mult timp.

Mai devreme sau mai târziu această zi specială vine pentru fiecare dintre noi. Și atunci când vine pe Fiestador găsești tot ce ai nevoie ca să organizezi cel mai reușit eveniment. Iar dacă de data asta nu e ziua specială a prietenei tale, sperăm ca această listă să te ajute să fii invitatul ideal, și să ai invitații ideali și la nunta ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *