Cum să faci nunta ta prietenoasă și pentru cei mici

Posted on

Atunci când vine vorba despre cea mai frumoasă zi din viața ta, regulile le faci tu. Și chiar dacă ai opțiunea să recomanzi invitaților tăi să vină fără copii nu uita ca și ei se bucura să fie parte din evenimentul tău și aduc o doză de energie și inocență pe care toți o privim cu drag. Iar dacă hotărăști că vrei o nuntă prietenoasă și pentru cei mici, mai jos ți-am pregătit câteva idei care să te ajute în această direcție.

Include-i în ceremonie

Cui nu îi place să vadă o mireasă și un mire în miniatură mergând însoțindu-vă la ceremonie, sau la poze? Fă-i cavaleri de onoare, sau domnișoare de onoare și cu siguranță vor declanșa o explozie de reacții și zâmbete oriunde apar.

P.S. Nu uitați să fiți atenți la nevoile lor. Obosesc și se plictisesc mai repede decât noi, așa că încercați să nu îi solicitați prea tare 🙂

Meniuri pentru copii

Asigurați-vă că atunci când stabiliți meniul pentru invitații voștri nu uitați de micuții voștri prieteni. Se vor bucura să primească ceva delicios pe gustul lor 🙂

Partenerii noștri din categoria ”Food & catering” de pe Fiestador te pot ajuta cu alegerea unui meniu potrivit pentru cei mici. Și o vor face cu plăcere.

Oferă-le locul lor

Chiar dacă pentru copii orice loc nou este un motiv de entuziasm și fascinație, trebuie să le oferi distracție pe limba lor. Pregătește-le o cameră a lor, cu jocuri, și loc de mișcare. Vor fi încântați.

Animatori pentru copii

Și sunt atât de multe variante! Magicieni, prințese, clovni, artiști care să îi picteze pe față. Aceste activități vor fi deliciul nunții tale pentru copii. Și nu îți face griji, magicianul nu o să îți fure show-ul. Tot tu în rochia de mireasă o să fii fascinația lor 🙂

Mărturii pe gustul lor

Dacă cei mari apreciază mărturiile rafinate, precum o băutură specială, într-o sticlă speciale pe care scrie numele vostru, cei mici s-ar putea să fie mai puțin impresionați de asta. În schimb, cu dulciuri și jucării, cu siguranță ajungi la inima lor și rămâi acolo.

Noaptea copiii dorm

Dacă vrei ca cei mici să simtă la fel de bine ca și cei mari, gândește-te și la faptul că le este mai greu să petreacă până dimineață așa că poți să te gândești și a ora lor de culcare și să începi petrecerea mai devreme. Și cu ocazia asta, se bucură și mai mult de soare și de faptul că se pot juca afară.

Nicio bucurie nu e mai sinceră decât a celor mici, iar dacă îi vrei aproape în această zi specială, trebuie să te asiguri că și pentru ei e o plăcere. Și dacă de la ei vin râsete și veselie, fii sigură că o să vă molipsiți și voi și toți invitații voștri. Lasă-i pe cei mici să dea tonul veseliei 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *