De ce un site pentru nunta ta e o idee bună

Posted on

Majoritatea dintre noi ne simțim în largul nostru în mediul online și ne folosim de acesta pentru a obține informații despre orice ne interesează, pentru a ține legătura cu oameni, ne comandăm mâncarea online, facem rezervări, shopping etc. Așa că de ce să nu simplifici și comunicarea cu invitații tăi prin crearea unui website în care să pui informațiile despre nunta ta și care să fie o modalitate ușoară de a le transmite gândurile și dorințele tale.

Mai puține telefoane

Sigur că atunci când îți planifici evenimentul, te pui la dispoziția celor invitați pentru a le răspunde la întrebări și pentru a-i ghida prin experiența pe care dorești să o aveți împreună. Dar asta pentru tine înseamnă să răspunzi la o mulțime de telefoane, în multe dintre ele fiind vorba despre același subiect. ”Scuze, am pierdut invitația. La ce oră începe nunta?”, ”Poți să îmi spui te rog adresa?”, ”Pot să vin cu un partener?” etc. Și să nu mai vorbim de confirmări. Câți invitați, atâtea telefoane. Și asta în timp poate să devină obositor, și nu pentru că nu le răspunzi cu drag la orice nelămurire, doar că atunci când marele eveniment se apropie ai o groază de lucruri de rezolvat și te-ai putea bucura de puțin ajutor.

Informații accesibile oricând

Sunt unele informații pe care invitații o să ți le ceară în mod frecvent, cum ar fi adresa locului în care o să se oficieze ceremonia, adresa sălii unde o să aibă loc recepția, ora la care începe, codul vestimentar etc. Știm că lista cu lucruri care trebuie rezolvate înainte de nuntă e foarte încărcată și nu îți mai vezi capul de treabă și că eziți să mai adaugi și crearea unui site pe lista asta, dar cu siguranță o să te bucuri mai târziu de faptul că invitații tăi o să aibă informațiile, pentru care te-ar fi sunat altfel, la îndemână.

Confortul invitaților tăi

Invitații tăi știu că vrei să le oferi tot ce este mai bun și că asta presupune multă muncă și multe pregătiri și nu ar vrea să te deranjeze. Și în plus, nu pot să te sune la orice oră, așa că dacă au o întrebare, nu te pot suna în miezul nopții pentru că atunci și-au dat seama că nu mai găsesc invitația unde era trecută adresa. Trece pe invitații adresa web a site-ului, dar nu uita să trimiți și un mail cu aceasta sau un mesaj pe Facebook pentru ca în situația în care nu mai găsesc invitația să aibă o modalitate facilă de acces.

P.S. Ține cont ca adresa site-ului să fie intuitivă și să conțină numele voastre pentru a fi cât mai ușor de reținut și de găsit.

La curent cu noutățile

Orice noutate, orice modificare, orice idee despre care vrei să îți informezi invitații o să fie ușor de transmis și tot timpul la îndemână. De asemenea poți să creezi puțin hype înaintea nunții cu câteva poze de la repetiții și pregătiri. Invitații tăi o să fie nerăbdători să vadă ce le-ai pregătit.

Q&A

Multe dintre întrebările pe care o să le primești de la invitații tăi sunt aceleași, așa că o secțiune de întrebări frecvente pe care să o pregătești pentru ei pe website o să te scape de multe griji și o să te ajute să economisești niște timp în care poți să rezolvi alte lucruri sau doar să iei o pauză de relaxare, un masaj, sau o zi la spa. Cât de bine ți-ar prinde asta într-o perioadă atât de încărcată. Și oricum, meriți asta! 🙂

Confirmare ușoară

Ca să îți faci munca și mai ușoară, poți să le ceri invitaților să confirme prezența direct pe site, iar astfel cu un simplu click, îți poți printa lista completă cu cei care o să ia parte la bucuria voastră. Și e o bucurie și când lucrurile se întâmplă ușor.

 

Link-uri utile cu hoteluri, transport etc.

Nunta ta cu siguranță o să adune ca un magnet prietenii tăi din toate colțurile lumii, așa că pentru cei veniți de departe care au nevoie de un loc unde să stea pentru câteva zile, poți să adaugi o secțiune cu recomandări (hoteluri, puncte de interes, transport etc.). Cu siguranță îți vor fi recunoscători.

Resurse

Pozele de la nunta ta vor fi așteptate cu sufletul la gură de toți invitații, așa că dacă le încarci pe website-ul nunții tale, vor avea toți acces imediat la ele, vor putea salva pozele preferate sau vor putea revedea oricând ipostazele care le-au rămas în suflet.

Știm, e puțină bătaie de cap în plus și lista e plină și așa. Dar hey, ții minte prietenul care te-a ajutat cu atestatul la info? 🙂 Ai să vezi că în final, efortul este totuși unul infim comparat cu beneficiile pe care o să ți le aducă. Și în plus, e pretty cool să ai website pentru nunta ta! 😉

Pe Fiestador.ro – platforma unde găsești toate serviciile de care ai nevoie pentru evenimentul tău – o să găsești în curând aceste beneficii care o să te ajute să îți organizezi nunta mai ușor. Fii cu ochii pe Fiestador.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *