Idei fresh pentru nunta ta de primăvară

Posted on

Dacă vrei culoare și vitalitate pentru nunta ta, dacă vrei să fie mai mult decât o sărbătoare, să fie o explozie de energie și bună dispoziție, atunci primăvara e anotimpul perfect pentru povestea ta. Bucură-te de vreme și de natură și nu îți fie frică să alegi să îți faci nunta în aer liber (nu uita să ai și un plan de rezervă în cazul în care vremea nu ține cu tine). 🙂

Optează pentru culori vii

Lasă primăvara să te inspire și pune puțină culoare și în invitații, mărturii și chiar în decor. Atunci când sunt alese și combinate armonios nu ne încântă doar privirea ci și sufletul, pot să dea tonul bunei dispoziții la nunta pe care ai visat-o.

Poate puțină lejeritate

Dacă vremea ține cu tine și anotimpul te îndeamnă poți să alegi să te răsfeți cu puțină comoditate atât prin ținută, cât și prin micile plăceri pe care ți le poți permite, cum ar fi să te plimbi în picioarele goale prin iarbă. 🙂

Flori

Neapărat! Flori și verdeață peste tot. Despre asta e primăvara! Și despre asta poate să fie și nunta ta. O să pară că primăvara a venit odată cu nunta ta și că voi sunteți vestitorii ei. De la aranjamente florale naturale de toate dimensiunile, car cu flori sau grădini în care să vă plimbați la coronița ta cu flori cu care să te încoronezi regină a primăverii, ai toată libertatea din lume să te joci. Nu lăsa nimic să te oprească!

Masa cu dulciuri

Lasă acest colț dulce să îți completeze paleta cromatică și oferă-le prietenilor tăi gustări colorate. Bomboane, ciocolată, bezele, prăjituri și alte bunătățuri. Invitații tăi o să le iubească!

Pe Fiestador.ro găsești tot ce îți dorești și în materie de dulciuri și prăjituri. Intră să vezi ce au pregătit partenerii noștri pentru tine. O să te lingi pe degete doar uitându-te la poze!

Locuri de stat în aer liber

Dacă locația pe care ți-ai ales-o te ajută, amenajează locuri în care cei veniți să vă sărbătorească să poată petrece timp în aer liber, în natură, printre flori sau sub umbra unui copac. Nimic nu prinde mai bine decât puțin aer proaspăt sau o plimbare prin natură după o masă delicioasă.

Materiale naturale

O nuntă de primăvară merge de minune cu tot ce e natural. Folosește materialele pe care le găsești în natură atât la amenajarea meselor, la decor, cât și la îmbrăcăminte. Cu o rochie de in pentru tine și o cămașă sau pantaloni de in pentru el, tu cu o coroniță de flori și el desculț, o să pară că natura v-a îmbrăcat cu mâna ei.

Elemente vintage

Nu trebuie să te dai înapoi de la adăuga un plus de personalitate cu elemente vintage. Și nu pentru că o nuntă primăvărateca ar avea nevoie de ceva în plus pe lângă culoarea și vitalitatea pe care le are oricum, ci pentru că îți sunt dragi și se integrează perfect. Tacâmurile și vesela, de care oricum ai nevoie, pot să dea tonul unei primăveri vintage la nunta ta.

Primăvara te încurajează să te exprimi. Până la urmă, nunta voastră e despre voi, așa că nu vă fie frică să personalizați acest eveniment special cu tot ce vă trece prin cap.

P.S. S-ar putea să vreți să vă consultați și cu cei care vă pun la dispoziție locația pentru ideile mai trăznite. 🙂

P.P.S. Fiestador.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *