Surprinde-ți invitații cu mărturii de nuntă memorabile

Posted on

E ziua voastră specială pentru care v-ați pregătit atât de mult. Poate că ați visat-o de multe ori, probabil că v-ați imaginat cum va fi și ați făcut liste peste liste cu cine ați vrea să vă fie aproape. Prieteni vechi și noi, familia lângă care ați crescut și familia care v-a adoptat cu drag. Peste ani cu siguranță vă veți aminti de fiecare în parte, un mic moment din această zi în care au fost alături de voi.

La rândul vostru, vreți să le lăsați o amintire. Ceva unic prin care să-și amintească de voi și de cât de frumos a fost totul. Nu e neapărată nevoie să fie un obiect prețios, doar ceva care să-i ducă cu gândul la voi și la ACEA zi. Dar ce poți face original atunci când totul pare răsuflat?

Deja nu mai putem discuta despre clasicele mărturii: cutiuțe cu bomboane pe care nu le mănâncă nimeni, brelocuri pe care toți le uită în sertare sau bibelouri care vor zace ascunse pe raftul de sus al bibliotecii. Simbolistica inițială pe care au avut-o a fost uitată de toată lumea și acum rămân în muzeul nunților care se organizau altă dată.

Nici ideile care au apărut în ultimii ani nu mai aduc nicio surpriză sau zâmbet pe chipurile prietenilor. O ciocolată artizanală ambalată în culorile nunții face parte din cotidian. Borcan mic cu dulceață – la fel. Până și ideea de a oferi o floare care să sugereze longevitate a fost deja depășită. Și aceste mărturii vor avea aceeași soartă, puse pe raftul amintirilor laolată cu toate celelalte nunți la care of, a trebuit să mergem!

Așadar, cum facem mărturiile să fie memorabile?

Primul pas este să faceți o listă cu lucruri care vă plac, orice idee năstrușnică se poate transforma într-o mărturie de neuitat. Unul dintre lucrurile cele mai importante este ca acestea să vă spună povestea. Să spună lucruri unice despre fiecare dintre voi, îmbinate într-un tot. Invitații vă cunosc deja pasiunile și vă vor identifica cu ușurintă.

Vă plac dinozaurii și șosetele colorate? Cumpără o pereche de șosete cu modele nebune pentru fiecare invitat și așază-le pe un suport de carton în formă de dinozaur!

Party-urile și decorațiunile interioare? Simplu! Ai nevoie de un borcan mic, un glow stick și o punguță cu sclipici. Varsă conținutul stickului în borcan, adaugă sclipiciul și..gata. Le oferi prietenilor o mini lampă care va străluci în întuneric. Jocurile pe calculator și gadgeturile? Oferă-le un… tamagotchi.

Nu uita să adaugi data nunții și numele voastre, dar preferabil doar pe ambalaj. Va fi destul cât să amintească de voi și destul de discret cât să facă mărturiile utilizabile. Nu încărca mesele cu ele, adaugă un loc special de display. Păstrează totul cât de minimalist cu putință, acel colț va spune o poveste și va fi o surpriză plăcută.

Cu doar un pic de research vei găsi orice lucru la care te gândești și-l vei putea personaliza după dorință. Presupune puțin efort din partea ta, dar rezultatele vor fi wow.

Cred că zâmbești deja gândindu-te la câte alternative ai. Voi sunteți unici, iar nunta voastră va fi la fel.

Pe Fiestador.ro găsești toate serviciile de care ai nevoie pentru a-ți organiza propriul eveniment – într-un singur loc – pe o platformă online. Intră pe site și alege ce ți se potrivește! www.fiestador.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *