Fă-ți un Wishlist pentru nunta ta

Posted on

Pentru nunta ta, fiecare invitat o să încerce să îți cumpere cel mai frumos cadou. Și de cele mai multe ori cadoul pe care îl aleg oamenii să ți-l facă sunt banii, pentru că cine să știe mai bine decât voi ce vă doriți, nu-i așa?

Dar dacă vrei să îți implici invitații mai mult în evenimentul pe care îl sărbătoriți și să simtă că participă la ”instalarea” voastră în noua casă, poți să întocmești o listă cu lucrurile de care aveți nevoie sau pe care vi le doriți.

Poate te-ai întrebat dacă este o idee bună să îți faci un wishlist în loc de tradiționalele cadouri sau cutiuța cu bani. Sau poate nu ai luat în considerare până acum această variantă. Oricum ar fi, ți-am pregătit câteva gânduri despre asta care te pot ajuta să te hotărăști dacă un Wishlist este o idee bună pentru voi.

Cadourile sunt mai personale decât un plic cu bani

Când o să vă mutați în noul vostru loc o să vă aștepte o casă plină de cadouri. Pentru că multe dintre obiectele din jurul vostru știți că vi le-au luat prietenii.

Postează un Wishlist online pentru invitații tăi

Sigur te-ai gândit la o mulțime de lucruri pe care ai vrea să le ai în noua casă sau la modalități de a te bucura de viața în doi. Sau poate știi deja că atunci când vine vorba despre luna voastră de miere nu vă dați înapoi de la nimic indiferent cât o să vă coste. Puneți pe Wishlist luna voastră de miere, iar cadoul de nuntă din partea prietenilor voștri va fi contribuția la răsfățul vostru.

Te scapă de zecile de seturi de veselă

Prietenii au cele mai bune intenții și își doresc să fie alături de tine în viața pe care o începi, așa că mulți dintre ei o să se gândească și la casa ta. Sigur acum o să ai nevoie de un set în plus de tacâmuri. Până la urmă, acum o să aveți de două ori mai mulți prieteni care o să treacă pe la voi.

Așa că dacă vrei să eviți o debara plină cu seturi de tacâmuri și veselă, spune-le ce îți dorești.

Cadoul o să îți vină la ușă

Dacă vă gândeați deja la o canapea confortabilă care merge de minune cu restul design-ului din casă și v-ați propus să o cumpărați cu banii de la nuntă, de ce să nu vă bucurați de un confort în plus și să nu lăsați prietenii voștri să vă trimită cadoul la ușă?

Căsătoria este începutul vieții în doi așa că darurile de nuntă sunt boost-ul pe care prietenii ți-l dau ca să furi startul și să vă bucurați liniștiți unul de celălalt. Și în plus, cum nunta e pe cât de spectaculoasă, pe atât de scumpă, nu a trecut neobservată din buget. Și să nu mai zicem că de acum totul este dublu, la fel ca bucuria.

Cadourile de început sunt atât tradiție, cât și un semn de bucurie, și până la urmă cui nu îi place să primească cadouri?

Nu vă feriți să le spuneți invitaților voștri ce vă doriți și să îi ajutați să vă ofere cele mai frumoase cadouri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *