Masa dumneavoastră este masa Egipt

Posted on

Cum numerotați mesele în așa fel încât fiecare invitat de la nunta voastră să știe unde să se așeze?

E clar că pentru o desfășurare fără cusur a evenimentului vostru, e nevoie ca organizarea să fie una meticuloasă. Dar asta nu înseamnă că nu există loc pentru creativitate.

Cred că fiecare dintre noi ne amintim nunțile de mai demult, cu mese înșiruite, invitați care se grăbeau să le ocupe, una peste alta, un pic de agitație și un pic de dezordine care fură din buna dispoziție și din liniștea evenimentului

Acum, de dragul eleganței și a confortului invitaților, mesele se numerotează și locurile la masă sunt desemnate. Iar acest ”task” revine mirilor. Până la urmă, nimeni nu cunoaște mai bine invitații voștri decât voi 🙂

Și dacă tot faceți asta de ce să nu o faceți în stilul vostru propriu? Uite câteva idei care să vă inspire atunci când alegeți numerele pentru mese.

Denumiți mesele după locurile în care ați călătorit împreună

Sau chiar mai mult de atât, decorați fiecare masă cu poze din locurile în care ați fost. Nunta voastră este despre voi așa că invitații voștri vor fi mai mult decât încântați să vă vadă, să vadă imagini cu voi și să vadă mai mult din iubirea voastră. Invitați-vă oamenii cu care ați ales să vă sărbătoriți iubirea la masa ”Venezuela”. Zâmbete și apreciere veți primi în schimb.

Piesele voastre favorite

Cu siguranță nu toți invitații voștri știu ce muzică vă place, care sunt piesele care le iubiți amândoi sau amintirile care vă leagă de unele cântece. Nunta voastră e un moment excelent ca să împărtășiți și asta cu ei. Ori de câte ori vor auzii ”melodiile voastre”, vor fi cu gândul la voi. Și cu siguranță unii dintre prietenii voștri vă vor scrie și peste ani că au auzit o piesă în magazin și gândul le-a zburat la voi.

Lucrurile care vă plac

Poate că prietenii apropiați vă cunosc hobby-urile, dar verișorii știu că v-ați apucat de squash și e noua voastră pasiune. Puteți pune orice aici, lucruri care vă fac să vă simțiți bine, fie că e un sport, o activitate intelectuală sau o plimbare pe mal. Invitații voștri vor fi încântați să afle mai multe despre voi.

Bucket list

Vi se deschide o nouă lume în doi și nu trebuie să păstrați doar pentru voi entuziasmul. Sigur deja aveți o listă cu lucruri pe care vreți să le faceți împreună, excursii, locuri de vizitat. Alegeți câteva dintre lucrurile pe care le aveți pe listă și sunt ”un must” pentru voi, și puneți la fiecare masă. Unii vor sta la masa cu skydiving, alții vor sta la masa cu excursia din munți cu cortul, alții la masa care pleacă în Peru. Invitați-i să vă lase urări, încurajări, gânduri bune. Pentru excursia din munți vă trebuie niște curaj. Ca să nu mai spunem de saltul cu parașuta!

Lista de idei pentru felul în care vă puteți personaliza masa poate continua la nesfârșit. Aici au fost câteva idei care să vă pornească, dar în mod sigur creativitatea voastră va sări imediat cu noi moduri în care puteți să arătați mai mult din voi invitaților voștri. Vor fi de-a dreptul încântați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *