Venue Events

Sala de evenimente

DATE CONTACT
poza principala
VENUE EVENTS
GOLD

Cu un stil arhitectural Art Deco, locația Venue Ballroom&Events este potrivită oricărui tip de eveniment privat, corporate, banchet, lansare de produs, petrecere de sfârșit de an, conferință de presă, simpozion. Aici veți întâlni o echipă profesionistă, pasionată de detalii, care se va ocupa ca evenimentul dumneavoastră să fie unul reușit.

Cele două săli, Grand Ballroom cu o capacitate de la 200 pana la 420 de persoane, având 820 mp și Crystal Ballroom, cu o capacitate de la 100 pana la 260 de persoane și o suprafață totală de 620 mp, sunt dotate cu cele mai performante sisteme de iluminare,  sunet ( L Acoustic ) , climatizare CTA ( aerul se împrospătează la fiecare 6 minute ) și generator de curent ( indispensabil unui eveniment reușit ). 

Special concepută să deservească ambele Săli, Venue Garden vă stă la dispoziție împreună cu foișorul de ceremonii, piscina și terasă aferentă fiecărei săli, oferindu-vă posibilitatea socializării in aer liber.

Arta gastronomică este asigurată de către echipa Venue, condusă de Chef bucătar Remus Negrea, atenți la fiecare ingredient folosit și mod de preparare, îmbinând bucătăria modernă cu cea tradițională. Puteți alege unul dintre meniurile propuse de noi, sau putem personaliza împreuna meniul dorit.

Echipa de ospătari și barmani este atent aleasă, astfel încât evenimentul dumneavoastră să se ridice la cele mai înalte standarde.

Tip eveniment: Nuntă, Botez, Corporate, Petrecere privată
Preţ: de la 160 ron / meniu
Număr Săli: 2, Grand Ballroom (400 pers), Crystal Ballroom (260 pers)
Facilități: Ballroom, Terasă, Grădina, Bucătărie, Ring de dans, Parcare, Alte facilități: Sistem de lumini și sonorizare ( L Acoustic ), Generator de curent, Sistem de climatizare CTA, Ecrane de proiecție și videoproiectoare, Mașină de fum greu, Inginer profesionist de sunet și lumini, Foișor de ceremonii, Piscină, Camerele Master Bedroom și Happy Room, Degustarea meniului, Mise en place ( față de masă și servete ivory, tacâmuri, veselă, suport număr de masă ), Mobilier Candy Bar, Cutie de dar, Barmani și bucătari.
Servicii: Bar, Bucătărie proprie și personal exeperimentat, Consultanță în vederea planificării evenimentului, Personal pentru curățenie sală și toalete pe toata durata evenimentului, Reprezentant al locației pe toata durata evenimentului, Masa de fructe, Fântână de ciocolată, Masă de brânzeturi, Contra cost: servicii de ospătărie, oferite de 'Ospătari pentru evenimente '.
 
Tur Virtual 360° Venue Events
Întrebări frecvente
1. Aveți cazare pentru invitați? Nu
2. Pot să închiriez doar locația, fără serviciile de catering? Da
3. Este posibilă modificarea meniului? Da
4. Oferiți și tort de nuntă? Nu
Galerie Venue Events
Review-uri (0)
Cum ajung?