Swiss Ballroom Events

Evenimente de vis într-un ambient de poveste

poza principala
SWISS BALLROOM EVENTS
GOLD
Rezervă-ți acum sala pentru 2018 și beneficiezi de o ofertă limitată!

Transformă nunta ta într-o nuntă de vis, la Swiss Ballroom Events! Finețe. Rafinament. Lux.

Meniurile încep de la 165 ron, cu băuturi incluse, cu sonorizare proprie și de asemenea cu decorul inclus (fețe de masă, vaze, flori).

Dispunem de 2 săli de evenimente, care sunt gândite pentru a găzdui nunți, botezuri, banchete sau aniversări, dar pot fi configurate și ca săli pentru conferințe și diverse prezentări. Numitorul comun al acestor evenimente va fi rafinamentul locației în care se desfășoară.

Situat în inima Timișoarei, la câteva sute de metri de Piața Victoriei, într-o locație de vis, cu vedere spre cea mai frumoasă panoramă asupra centrului orașului și a falezei Râului Bega, Swiss Wedding Hall este alegerea perfectă. Parcarea generoasă din curtea interioară, personalul calificat și profesionist, bucătăria rafinată, cockteil-urile sofisticate, locația avantajoasă, toate stau la dispoziția dumneavoastră. De asemenea, clădirea este dotată cu cel mai performant sistem de aerisire și ventilație și cu un sistem modern de iluminare.
Date fiind eleganța locatiei și buna poziționare pe faleza râului Bega, ședințele dumnevoastră foto se vor putea face chiar la locul desfășurării evenimentului, indiferent că vă gândiți la un cadru elegant, de interior, cu un design clasic, sau vă doriți poze în aer liber!

Sala 1: Swiss Wedding Hall

Când aveți de organizat un eveniment festiv mai amplu, Wedding Hall de la Swiss este alegerea perfectă.

Cu o capacitate de 90-230 locuri (suprafața de 400 mp), Wedding Hall este o sală de evenimente elegantă, mobilată cu bun gust, și cu o suprafață de dans generoasă. Spațiul mare, permite buna desfășurare a oricărui eveniment care va găzdui între 90 și 230 persoane.

Pentru ca totul să fie perfect, acustica sălii este deosebită, iar sistemul de sonorizare este cel mai performant. Este instalat și un sistem de jocuri de lumini pentru a crea ambianța perfectă pentru petrecerea dumneavoastră.

Dar asta nu e totul! Pentru că la evenimentele importante trebuie și mâncare pe măsură, bucătăria ultramodernă și bucătarii profesioniști și dedicați, vă vor asigura deliciile culinare așteptate în acest spațiu gândit pentru a vă răsfăța.

Sala 2: Swiss Wedding Hall Jr.

Pentru evenimente mai restrânse, indiferent că sunt aniversări, petreceri de firmă, botezuri sau nunți, cu o capacitate de 40-80 locuri, Wedding Hall Jr. este o alegere care va aduce reușita evenimentului dumneavoastră. Interiorul elegant și rafinat, vederea asupra unei priveliști minunate, arhitectura interioară modernă vor susține buna dispoziție pe care o doriți la evenimentul dumneavoastră special.

Desigur că totul este întregit de un meniu bogat și savuros.
Tip eveniment: Nuntă, Botez, Corporate, Petrecere privată
Preţ: de la 165 RON / meniu
Număr Săli: 2, Sala 1 (90 - 230 locuri), Sala 2 (40 - 80 locuri)
Facilități: Ballroom, Terasă, Grădina, Bucătărie, Ring de dans, Parcare
Servicii: Foto, Video, Decor, Catering, Bar, Formație muzica, Dj
 
Tur Virtual 360° Swiss Ballroom Events
Întrebări frecvente
1. Pot să închiriez doar locația, fără serviciile de catering? Da
2. Este posibilă modificarea meniului? Da
Galerie Swiss Ballroom Events
Review-uri (0)
Cum ajung?