IVY Events

Un mic basm urban inspirat de natură

poza principala
IVY EVENTS
GOLD

IVY este micul basm urban, inspirat de natură și dedicat oamenilor. Este locul creat pentru a reuni oameni, a susține și a întări legăturile dintre ei.

IVY reprezintă o oază de liniște înconjurată de pădure, unde atmosfera magică te face să uiți că te afli totuși în oraș. Verdele pădurii, foșnetul frunzelor, curtea învăluită în iederă, răcoarea verii, toate te transpun într-un basm urban, inspirat de natură și dedicat oamenilor.

Împreună cu grădina generoasă, cele două săli – Gold Room și Silver Room – vă stau la dispoziție atât pentru evenimente personale sau corporate, cât și pentru a petrece momente de relaxare înconjurați de natură.

Cele două săli realizate de către echipa Inside Studio sunt decorate cu note subtile, unde clasicul întâlneşte noul prin liniile simple şi totodată elegante, care conferă un plus de originalitate complexului IVY, special gândit pentru momente de sărbătoare.

IVY Gold Room: este spațiul în care accentele aurii, tonurile calde de culoare, candelabrele de cristal, draperiile din țesături prețioase, împreună cu mobilierul classic, creează atmosfera festivă nelipsită evenimentelor de mare clasă, fie ele corporate sau evenimente personale. Sala generoasă, cu un design rafinat, îți oferă posibilitatea de a o personaliza prin accente discrete de culoare, atunci când îți dorești un eveniment cu adevărat unic.

Capacitate: optim – 220 locuri / maximum – 290 locuri.

IVY Silver Room: la fel de elegantă și în armonie cu IVY Gold Room, IVY Silver Room este concepută pentru evenimente mai restrânse. Cu un design clasic, în tonuri subtile cu accente argintii, acest spațiu va oferi rafinamentul pe care ți-l dorești pentru evenimentul tău. Fiind gândită astfel încât să o poți personaliza cu ușurință, această sală îți va purta amprenta atunci când vei dori un eveniment cu adevărat deosebit.

Capacitate: optim – 110 locuri / maximum – 140 locuri.

IVY Garden: prin configurația locului (perdea de apă, scenă pentru concerte sau proiecții video, foișor) și prin materialele folosite (piatră naturală și lemn) am reușit să creăm o atmosferă de poveste în care momentele de sărbătoare ale vieții tale să fie celebrate. În același timp, terasa este gândită pentru a fi un mediu ideal de relaxare potrivit întregii familii, dar și întâlnirilor de business, prin designul care urmărește armonia cu natura din jur: contrastul echilibrat între pădurea de stejari și spațiul de socializare la îndemâna oricui dorește să scape de agitația orașului.

Capacitate: 380 locuri.

Meniu: pregătim variante de meniuri cu mâncăruri absolut delicioase, toate proaspăt preparate în bucătăria noastră proprie de către bucătari ce pun pasiune în arta lor. Îți alegi ce-ți dorești sau îți poți personaliza propriul meniu după preferințele personale.

Intră în lumea noastră și croiește-ți evenimentul la care ai visat, înconjurat de peisajul deosebit și completat de facilitățile moderne.

Tip eveniment: Nuntă, Botez, Corporate, Petrecere privată
Număr Săli: 3, Sala 1 (140 locuri), Sala 2 (290 locuri), Garden (320 locuri)
Facilități: Ballroom, Terasă, Grădina, Capelă, Bucătărie, Ring de dans, Parcare, Alte facilități: Scenă, Fântână arteziană, Bar exterior, Separeu, Sistem de climatizare, Foișor oficializare ceremonii, Sistem de ventilație, Cameră miri
Servicii: Decor, Catering, Bar, Sistem profesional de sunet, Sistem de lumini. Contra cost: hostess, barman și ajutor barman, ospătari, șef sală.
Tur Virtual 360° IVY Events
Întrebări frecvente
1. Este posibilă modificarea meniului? Da
Galerie IVY Events
Review-uri (0)
Cum ajung?