Boavista Dining & Events

Momentul tău special

DATE CONTACT
poza principala
BOAVISTA DINING & EVENTS
GOLD

Boavista Dining & Events Timișoara dispune de resursele necesare pentru a organiza cu succes evenimente private, evenimente corporate şi evenimente de gală.

Cu un decor clasic, care satisface chiar și cele mai exigente gusturi, sala de evenimente poate deveni cadrul de poveste al momentului special pe care l-ați planificat cu atât de multă dăruire.

Boavista Dining & Events vă pune la dispoziție 3 săli de evenimente cu o capacitate ce variază între 10 și 350 de locuri.


Sala Roșie: amplasată la etajul 1 în corpul B al hotelului. Această sală de conferințe are o capacitate maximă de 50 de persoane în aranjament teatru, baie proprie și un spațiu dedicat pauzelor de cafea. Sala Roșie este ideală pentru workshop-uri sau ședințe de interviuri, având o capacitate maximă de 24 de persoane în aranjament de tip board.

Facilități: videoproiector, aer condiționat, ecran de proiecție, internet wifi, lumină naturală și artificială, flipchart și consumabile.


Sala Galbenă: cu o capacitate maximă de 110 persoane în format teatru sau 40 de persoane în format U-shape sau classroom, este situată la etajul 1 al corpului A. Ideală pentru workshop-uri, conferințe, seminarii sau simpozioane de o amploare mai mare.

Facilități: internet prin wireless, aer condiționat, lumină naturală și artificială cu intensitate reglabilă, videoproiector, ecran de proiecție, presenter, sistem de sonorizare, microfoane mobile, pupitru de prezentare, flipchart, echipamente de videoconferință.


Sala Boavista Ballroom: vă oferă o capacitate de aproximativ 350 de persoane. În special această sală are o eleganță aparte și este aleasă pentru evenimente speciale precum nunţi, botezuri, baluri de absolvire, dar poate fi adaptată și în format teatru pentru conferinţe de o mare amploare. Sala este situată la etajul 4 al corpului A, având intrare separată pentru participanții la evenimente.


Meniuri: pentru a da savoare evenimentului tău bucătarii noștri iscusiți prepară bucate alese din specificul bucătăriei internaționale, dar și locale, pentru a oferi o combinație perfectă de arome și gusturi, menită să vă încânte simțurile.

Tip eveniment: Nuntă, Botez, Corporate, Petrecere privată
Număr Săli: 3, Sala 1 (24 de locuri), Sala 2 (100 locuri), Sala 3 (350 locuri)
Facilități: Ballroom, Bucătărie, Ring de dans, Parcare, Alte facilități: Închiriere echipamente audio-video, Saună, Masaj, Sală fitness, Recepție nonstop, Se acceptă animale de companie, ATM, Room-service, Restaurant, Wifi
Servicii: Transport, Foto, Video, Catering, Bar
 
Tur Virtual 360° Boavista Dining & Events
Întrebări frecvente
1. Aveți cazare pentru invitați? Da
Galerie Boavista Dining & Events
Review-uri (0)
Cum ajung?