Anette Resort

Locul ideal pentru evenimentul tău

poza principala
ANETTE RESORT
GOLD

Cauți locul ideal pentru evenimentul tău?

Pentru a străluci cu adevărat, orice eveniment necesită un cadru special, rafinat și plin de eleganță!

La Anette Resort îmbinăm toate aceste calități într-un spațiu creat cu o atenție specială pentru fiecare detaliu, cu deosebită eleganță și bun gust. Culori calde, detalii avangardiste, design modern, spații ample, un loc cu adevărat “ALTFEL”.

Organizăm și găzduim: NUNȚI, BOTEZURI, BALURI, PETRECERI PRIVATE, PETRECERI PENTRU COPII, RECEPȚII, LANSĂRI DE PRODUS, PREZENTĂRI, CONFERINȚE, etc.

Dispunem de 2 săli:

- Grand Ballroom cu o capacitate de 400 locuri

- Ballroom Anette cu o capacitate de 200 de locuri

Avem experiență în urma organizarii zecilor de nunți și evenimente private astfel încât, vă punem la dispoziție meniuri de nuntă tradiționale, gourmet, bufet suedez, fântână cu ciocolată, pișcoturi și șampanie, mixed grill, salate, paste, barbeque, vin rose, vin dulce, vin demisec, șampanie, cocktail-uri… și acestea sunt doar o mică parte din opțiunile pe care le puteți explora alături de noi.

Te asigurăm că vei primi cele mai pertinente sfaturi și împreună putem să alegem cele mai potrivite soluții de meniuri pentru invitați, de la prima gustare până la ultima felie de tort.

Transformăm EVENIMENTUL vostru într-o amintire frumoasă pentru o viață!

Tip eveniment: Nuntă, Botez, Corporate, Petrecere privată
Preţ: de la 110 ron / meniu
Număr Săli: 2, Sala 1 (200 locuri), Sala 2 (400 locuri)
Facilități: Ballroom, Terasă, Grădina, Bucătărie, Ring de dans, Parcare, Alte facilități: Piscină adulți – 40/20, H 1,5 m, Piscină copii – 20/10, H 0,5 M, Plajă amenajată cu sezlonguri, Bar cu servire pe plajă, Dușuri, Garderobă, Plasă de sărituri, Leagăne, Corabie, Tobogane, Mașinuțe și Jucării
Servicii: Catering, Bar
 
Tur Virtual 360° Anette Resort
Întrebări frecvente
1. Aveți cazare pentru invitați? Da
Galerie Anette Resort
Review-uri (0)
Cum ajung?