VuiaFoto

Imagini inedite pentru povestea ta unică

DATE CONTACT
poza principala
VUIAFOTO
GOLD
Consider că profesionalismul este cel mai important atu în orice domeniu, nu doar în fotografie de nuntă. Mă refer la respectarea clienților, respectarea angajamentelor luate, orientarea spre calitate. De aceea credem că profesionalismul este și cea mai sigură cale către succes și recomandări viitoare. 
  
Prin combinarea fotojurnalismului și fotografiei de nuntă moderne, creăm imagini inedite, artistice, care spun povestea ta unică. Munca este rezultatul unui efort de colaborare – stabilim împreună o direcție, iar apoi lăsăm lucrurile să se desfășoare. 
  
Este important să construim o relație de durată cu clienții, de aceea acceptăm un număr limitat de evenimente pe an. Întotdeauna ne angajăm să oferim un nivel de calitate și profesionalism care vă va depăși așteptările.
Tip eveniment: Nuntă, Botez, Corporate, Petrecere privată
Preţ: de la 500 euro / pachet
Servicii: Foto, Video, Albume printate, Albume digitale, USB stick, Sesiuni foto, Same Day Edit, Fotografii la minut, Photobooth, Galerie online privată
Întrebări frecvente
1. Aveți un pachet pentru nuntă? Dacă da, ce include? Am gândit mai multe pachete de nuntă, de la basic la cele mai elaborate. Cand vine vorba de opțiuni, suntem deschiși să găsim cea mai bună variantă pentru voi.
2. Cu cât timp înainte ar trebui să fiu contactat? Cu cât mai repede, cu atât mai bine. :) De obicei rezervăm nunți și cu 2 ani înainte de data evenimetului. Dacă aveți deja stabilită data, ne-ar face plăcere să ne întâlnim.
3. Sunteţi dispus să va deplasaţi în alte localităţi? Da
4. Unde va puteţi deplasa? (precizaţi o limită de km) Oriunde în lume.
5. Aveţi o taxă pentru deplasare? Da
6. Care este taxa pentru deplasare? 1 EURO/km și cazare pentru deplasări în România cu mașină personală. Bilet de avion, cazare pentru alte țări.
7. Aveţi un sistem de partajare a pozelor online? Da
8. Ce sistem/sisteme? Galerie online privată pe www.vuiafoto.ro. Accesul este pe bază de parolă. Clienții își pot selecta de acolo fotografiile pentru albume, pot trimite fotografii către prieteni sau rude, sau le pot urca pe social media cu un singur click.
9. Cât durează până când primesc pozele/video? 1 lună
10. Lucraţi singur sau aveţi o echipa? Echipa
11. Taxaţi pe ora sau pe eveniment? Ora
12. Dacă este nevoie, sunteţi dispus să lucraţi peste programul iniţial de lucru? Da
13. Care este taxa pentru orele extra? 50 EURO/h.
Galerie VuiaFoto
Review-uri (0)
Cum ajung?