Sebastian Gutu

Foto, Video, Albume digitale

DATE CONTACT
Telefon:
Adresă:
Timișoara
poza principala
SEBASTIAN GUTU
GOLD

Fotografia de nuntă înseamnă mai mult decât imagini. Înseamnă poveste, iar Sebastian Gutu spune cele mai frumoase povești în sentimente imortalizate artistic.

Într-o țară în care fotografia este transformată în capturi de imagini, Sebastian reușește să transpună povești de dragoste în arta care transcende în timp și spațiu.

În cei 8 ani de activitate, Sebastian Gutu și-a lăsat amprenta în fotografie, din Timișoara până la țărmul oceanului, imortalizând milioane de momente din țară, dar și din cele mai frumoase capitale ale Europei.

Talentul se află în portofoliul său recomandat de atâtea cupluri. Dar cea mai importantă calitate este stilul său energizant, care te face să te simți în fața camerei lui ca în fața celui mai bun prieten. Iar asta face diferența în emoțiile rămase ca un trofeu peste ani.

Tip eveniment: Nuntă, Botez, Corporate, Petrecere privată
Servicii: Foto, Video, Albume digitale
Întrebări frecvente
1. Aveți un pachet pentru nuntă? Dacă da, ce include? Pachetul de nuntă se personalizează în funcție de dorințele mirilor.
2. Cu cât timp înainte ar trebui să fiu contactat? 1-2 ani.
3. Sunteţi dispus să va deplasaţi în alte localităţi? Da
4. Unde va puteţi deplasa? (precizaţi o limită de km) Oriunde sunt contractat.
5. Aveţi un sistem de partajare a pozelor online? Da
6. Cât durează până când primesc pozele/video? 4 luni
7. Lucraţi singur sau aveţi o echipa? Singur
8. Taxaţi pe ora sau pe eveniment? Eveniment
9. Dacă este nevoie, sunteţi dispus să lucraţi peste programul iniţial de lucru? Da
Galerie Sebastian Gutu
Review-uri (6)
25-03-2018
Isabela Nistor
Sebi a fost fotograf la nunta noastra si nu il pot recomanda indeajuns. Suntem foarte multumiti de poze si albumul a iesit minunat. Tot procesul a mers ca pe roate de cand l-am contactat pana la final. Este profesional, deschis la dorintele mirilor, si tot timpul am avut o comunicare perfecta.
14-03-2018
Corina Caprioru
Hahaha nu pot sa uit ultima nunta la care ai pozat și am fost prezente. De ce te recomand? Pentru ca știi sa faci totul profi și, așa cum spunea Marina, sa transpui prin poze tot ce înseamnă momentele super emoționante ale unui eveniment de genul. So, dragilor cei care sunteți indeciși in a alege un fotograf pentru evenimentul vieții și poate unicul, vi-l super recomand pe Sebi!!!
09-03-2018
Marina Vulpasin
The best, the best, the best!! Pe Sebi l-am cunoscut prima oara acum vreo 5 ani. De atunci, este prezent la toate nuntile prietenelor mele, si acum de curand la nunta noastra, bineinteles. De ce el la nunta noastra si la nunta tuturor prietenelor mele?! Pentru ca in afara faptului ca transpune in poze intr-un mod extraordinar toate momentele mi-nu-na-te ale nuntii, zambetele, plansetele, emotiile, extazul, veselia...este si un om tare minunat care te face sa te simti in largul tau la sedintele foto, mega degajat si super distractiv. Mi-au placut la nebunie toate pozele/albumele pe care le-am vazut la Sebi, dar de ale mele m-am indragostit de-a dreptul. :) Il recomand pe Sebi cu mare drag si incredere!!! Chiar vei ramane cu niste poze minunate toata viata!
09-03-2018
Simona
Recomand cu drag! Cele mai reusite fotografii! Am facut cea mai buna alegere!
09-03-2018
Şincu Simona
Cel mai talentat fotograf ever! Daca nu vreti copii ieftine sau kitchoase, Sebi este solutia! Este un om asa de fain si degajat, incat va veti simti foarte confortabili la sedintele foto, iar voi veti iesi in poze foarte naturali! Il mega recomand cu toata increderea!
09-03-2018
Alina
Ne bucurăm foarte mult ca te-am găsit, recomand cu încredere, e un profesionist de excepție și pe deasupra un om fain!