Marius Andron Photography

Foto, Video, Albume printate, Albume digitale

DATE CONTACT
Facebook:
Telefon:
Adresă:
Timișoara
poza principala
MARIUS ANDRON PHOTOGRAPHY
GOLD

Sunt mereu preocupat de excelență... fie că fotografiez o mireasă în toată splendoarea ei, fie că imortalizez momente, familii.

Atuul meu este că iubesc fotografia și oamenii. Sunt capabil să rezonez cu emoțiile și așteptările voastre legate de una dintre cele mai importante zile din viață. Îmi place să surprind emoțiile pozitive ale acestei zile, să le imortalizez și astfel să le fac nemuritoare pentru voi și cei dragi vouă. Am avut privilegiul și onoarea de a fi primit în casele și în inimile multor familii. Mă simt onorat de încrederea pe care mi-o acordă cuplurile pe care le fotografiez, care - practic - îmi oferă posibilitatea de a intra în inimile lor cu scopul de a surprinde o parte din sufletul lor. Este un dar valoros, ce nu trebuie luat de-a gata, ci trebuie prețuit. Mă simt împlinit când văd reacțiile mirilor care își văd fotografiile de nuntă pentru prima dată.

Mi-aș descrie stilul ca fiind la granița dintre un vintage glamour și un stil fashion contemporan. Nu doar surprind, ci și creez momente memorabile în timp ce spun frumoasa voastră poveste cu ajutorul fotografiilor. Abordarea mea relaxată, calmă și distractivă o să vă facă ziua nunții la fel de memorabilă ca și numeroasele fotografii pe care vi le voi oferi într-un album de nuntă superb.

Combinația dintre abordarea, expresia mea artistică și originalitatea voastră va da tonul unei nunți exact așa cum v-ați imaginat. În anul 2010 am fost și eu mire și știu exact ce doriți și cât de importantă este fotografia de nuntă pentru voi.

Tip eveniment: Nuntă, Botez, Corporate, Petrecere privată
Servicii: Foto, Video, Albume printate, Albume digitale
Întrebări frecvente
1. Aveți un pachet pentru nuntă? Dacă da, ce include? Am conceput pentru miri 3 variante, de la simplu la complex, lista cu opțiunile 'À La Carte' fiind de asemenea cuprinzătoare.
2. Cu cât timp înainte ar trebui să fiu contactat? 1-2 ani.
3. Sunteţi dispus să va deplasaţi în alte localităţi? Da
4. Unde va puteţi deplasa? (precizaţi o limită de km) Oriunde în țară sau în străinătate.
5. Aveţi o taxă pentru deplasare? Da
6. Aveţi un sistem de partajare a pozelor online? Da
7. Cât durează până când primesc pozele/video? 3 luni
8. Lucraţi singur sau aveţi o echipa? Echipa
9. Taxaţi pe ora sau pe eveniment? Eveniment
10. Dacă este nevoie, sunteţi dispus să lucraţi peste programul iniţial de lucru? Da
Galerie Marius Andron Photography
Review-uri (19)
19-03-2018
Roxana Rus
Cel mai bun. Recomand cu tot dragul.
18-03-2018
Vernica Claudia
O zi speciala are nevoie de amintiri pe masura!! Multumim Marius pt. superbele poze si pt. profesionalismul de care ai dat dovada!!
18-03-2018
Birlea Silviu
Recomand cu drag!
18-03-2018
Veliscu Adelina
Accent pe detaliu, imaginatie, calitate, profesionalism, amintiri unice. Desi am comprimat doua evenimente in aceeasi zi (nunta si botez), sunt surprinse cu brio cele mai frumoase momente. Recommended!
18-03-2018
Briscu Simona
Marius e cel mai talentat fotograf pe care l-am cunoscut eu personal. Sunt foarte incantata de pozele facute de el. Il recomand din suflet!
18-03-2018
Raluca D
Îl recomand cu drag pe Marius e un fotograf excelent si un om la fel de fain! Noi am lucrat cu el la botezul fetelor noastre. A fost foarte răbdător, nu ne-a grăbit o secunda, mai ales ca fetele plângeau si trebuia sa ne oprim des!
18-03-2018
Karina Mania
Servicii de calitate oferite cu seriozitate, profesionalism, empatie...
17-03-2018
Rada Roxana
Servicii de calitate si un om super talentat si dedicat! Pozele sunt cu adevarat arta! Bafta Marius incontinuare!
17-03-2018
Fanta-Sedlatsek Andreea
O colaborare foarte placuta, cu rezultate deosebite! Recomand cu drag!
17-03-2018
Diana
Un profesionist
17-03-2018
Elena Hohmann
Foarte frumos, superb
17-03-2018
Alexandra Budur
Calitate si profesionalism! Recomand!!
17-03-2018
Carla&Comy
A friend.. not only a photographer! Cum l-am cunoscut noi pe Marius?!? Ca pe o persoana modesta, discreta, talentata, plina de idei si de vointa. O persoana care stir sa isi faca bine munca. Am avut privilegiul sa il vad si la alte nunti iar asta ma convins sa il aleg si pentru nunta mea. Si nu regret o secunda. Am ramas cu niste amintiri imprimate intr-un mare fel. Ce va va oferi Marius? Fotografii care vor reda sentimentele voastre. Fotografii de calitate, retusate, insa nu intr-un mod "vulgar", totul ramane natural fara efectul de carton animat la care multi fotografi apeleaza pentru a-si usura munca pierzand astfel calitatea. Daca sunteti persoane timide, introvertite, nu va faceti griji, stie cum sa va faca sa va simtiti in largul vostru. Eu si sotul meu am simtit-o pe pielea noastra... La finalul colaborarii cu Marius veti simti ca aveti un prieten langa voi..nu doar un fotograf!
17-03-2018
Alice
Totul a fost perfect
17-03-2018
Diana Constantin
THE BEST !!!!Recomand cu încredere pentru cele mai profesionale servicii foto &video
17-03-2018
Daniel Francesca
Cele mai frumoase poze din 2019 ale noastre vor fi!
17-03-2018
AndreeaZ
The Best Profesionist
17-03-2018
Calatorescu
Servicii la superlativ!
17-03-2018
Carla comy
Cel mai bun fotograf din Timisoara. Te face sa te simti in largul tau, lucru important pentru a avea ca rezultat fotografii frumoase. Super de treaba si deschis la idei... apelati cu incredere!