Lorand Szazi

In love with capturing emotions.

DATE CONTACT
poza principala
LORAND SZAZI
GOLD

Sunt un curios și un explorator din fire. De mic copil îmi plăcea să observ lumea, să cunosc cât mai multe, să "captez" frumusețea din jurul meu. Mai târziu, am găsit și un instrument ajutător: aparatul foto. Apoi am făcut cunoștință cu internetul și orizonturile mele s-au lărgit subit. Am primit acces la toate minunățiile pământului, lucru ce a zgândărit și mai mult exploratorul din mine.

De ce nunți și evenimente de familie? Pentru că îmi place să surprind momentele fericite din viața oamenilor. Un alt motiv este că nunțile sunt unice și complexe în același timp. Fiecare are povestea ei, emoția ei, doza de imprevizibil și aceste lucruri mă determină să evoluez continuu ca om și ca artist.

În viziunea mea, fotograful trebuie să devină un om de încredere pentru miri, să îl simtă ca pe un prieten apropiat. Astfel, el va putea să aibă acces și să capteze cele mai autentice momente și emoții din acea zi.

Dacă sunteți în căutarea unui fotograf de nuntă în Timișoara sau în oricare alt oraș și vă place stilul meu de a fotografia, sunt la un click distanță de voi. :)

Tip eveniment: Nuntă, Botez, Corporate, Petrecere privată
Servicii: Foto, Blu-ray sau DVD cu poze/video, Albume printate, Albume digitale
Întrebări frecvente
1. Sunteţi dispus să va deplasaţi în alte localităţi? Da
2. Aveţi un sistem de partajare a pozelor online? Da
3. Cât durează până când primesc pozele/video? 1 lună
4. Lucraţi singur sau aveţi o echipa? Singur
5. Taxaţi pe ora sau pe eveniment? Eveniment
Galerie Lorand Szazi
Review-uri (0)
Cum ajung?