Gabriel Dicu Videography

Filme de nunta, Filmari aeriene, Filmari LoveStory

DATE CONTACT
poza principala
GABRIEL DICU VIDEOGRAPHY
GOLD

Suntem o echipă de videografi, iar țelul nostru este să adunăm zâmbete, să adunăm emoții, să adunăm lacrimi de fericire, în timp ce ele se desfășoară în fața noastră pentru ca apoi, prin filtrul nostru, să le redăm într-un film care să vă țină captivi în fața televizorului și să retrăiți cu drag toate stările din ziua respectivă.  

Dacă doriți să vă fim alături vă așteptăm cu o cerere de ofertă.

Tip eveniment: Nuntă, Botez, Corporate, Petrecere privată
Preţ: de la 900 euro / pachet
Servicii: Video, Blu-ray sau DVD cu poze/video, poze pe USB, TTD, SDE, filmări LoveStory
Întrebări frecvente
1. Aveți un pachet pentru nuntă? Dacă da, ce include? Basic - filmare un videograf 900 euro, asistență pe tot parcursul evenimentului, livrare clip Best Moments și Film de nuntă de 25-40 minute, montajul de restaurant, livrare pe USB.
2. Cu cât timp înainte ar trebui să fiu contactat? De obicei mirii noștri ne aleg cu un an înainte, dar am avut miri norocoși care ne-au găsit liberi și cu 2 luni înainte de evenimentul lor.
3. Sunteţi dispus să va deplasaţi în alte localităţi? Da
4. Unde va puteţi deplasa? (precizaţi o limită de km) Nu ne plac limitele, dacă evenimentul o cere putem să mergem și pe Lună sau pe Marte? Dar revenind la Pământ cred că suntem dispuși la lucruri nebunești dacă mirii noștri o cer(asta doar dacă nici ei nu sunt normali).
5. Aveţi o taxă pentru deplasare? Da
6. Care este taxa pentru deplasare? Nu știu dacă este taxă, dar atunci când ne deplasăm mai adăugăm suplimentar la contract și cheltuieli de deplasare și cazare, uneori, în funcție de pachetele alese suntem darnici și le includem în pachetul nostru.
7. Aveţi un sistem de partajare a pozelor online? Da
8. Ce sistem/sisteme? Filmul de nuntă se poate livra cu parolă pe site-ul nostru, în întregime, în secțiunea clienți, acesta este uploadat pe vimeo și hostat pe site-ul nostru.
9. Cât durează până când primesc pozele/video? 4 luni
10. Lucraţi singur sau aveţi o echipa? Echipa
11. Taxaţi pe ora sau pe eveniment? Eveniment
12. Dacă este nevoie, sunteţi dispus să lucraţi peste programul iniţial de lucru? Da
13. Care este taxa pentru orele extra? Taxând pe eveniment, nu avem taxă de oră peste un anumit număr de ore, ne înțelegem până la ce ora stăm, de obicei și până acum nu au fost neînțelegeri.
Galerie Gabriel Dicu Videography
Review-uri (0)