Iulia’s flower shop

Aranjamente florale cu design personalizat

DATE CONTACT
poza principala
IULIA’S FLOWER SHOP
GOLD

Compania noastră are ca principal scop realizarea de aranjamente florale cu design personalizat pentru fiecare eveniment în parte.

Domeniile în care excelăm sunt: buchete de mireasă, aranjamente florale pentru săli, aranjamente florale pentru ocazii speciale, decorațiuni lucrate manual și unicat.

Originalitatea ne definește și fiecare eveniment îl tratăm cu seriozitate, profesionalism și atenție la cele mai mici detalii! 

Fiecare om este special și unic în felul său, iar noi ne străduim să personalizăm fiecare dintre cererile tale, astfel încât de fiecare dată să primești ceea ce te reprezintă. Indiferent de motiv vrem să îți fim aproape și să transformăm orice eveniment într-un moment unic din viața ta.

Vă așteptăm cu drag să stabilim împreună detaliile unui eveniment de excepție plin de parfum și culoare.

Tip eveniment: Nuntă, Botez, Corporate, Petrecere privată
Servicii: Buchete mireasă, Decorațiuni florale pentru ceremonie, Decorațiuni florale pentru sală, Coronițe, Decorațiuni mașini, Decorațiuni interioare, Decorațiuni exterioare, Invitații de nuntă, Numere de masă, Huse pentru scaune, Baloane, Vesela și tacamuri, Iluminat / Jocuri de lumini, Iluminat / Jocuri de lumini, Sonorizare, Consultanță
Întrebări frecvente
1. Faceți buchete de mireasă personalizate? Da
Galerie Iulia’s flower shop
Review-uri (0)
Cum ajung?