Floraria Crina

Flori pentru diverse momente speciale

DATE CONTACT
poza principala
FLORARIA CRINA
GOLD

Florăria Crina vine în întâmpinarea voastră cu o gamă largă de produse pentru diverse momente speciale.

Astfel, ne mândrim că nu suntem doar o florărie online care oferă livrare de flori la domiciliu în Timișoara, ci oferim și următoarele servicii: buchete mireasă, decorațiuni florale pentru ceremonie, decorațiuni florale pentru sală, coronițe, decorațiuni mașini, decorațiuni interioare, decorațiuni exterioare, consultanță, decorațiuni biserică, prezidiu, brățări pentru mână, cocarde.

În cea mai deosebită zi a vieții dvs. vă doriți ca totul să fie perfect. Atunci de ce să nu lăsați fiecare sarcină pe mâna unui profesionist specializat?

Personalul florăriei Crina are o experiență vastă în aranjamente florale pentru evenimente și suntem siguri că ne putem adapta oricăror cerințe. Pe lângă aranjamente florale aveți nevoie și de lumânări de nuntă/botez? Nici o problemă, suntem din nou aici să vă ajutăm. Fie că doriți ceva complet original sau aveți în minte un model, noi suntem suficient de flexibili să vă transformăm dorința în realitate. 

Vă punem la dispoziție o gamă largă de modele de buchete mireasă, iar acestea sunt complet customizabile în funcție de dorințe. Singura noastră rugăminte este să ne contactați din timp, astfel încât să avem timp să pregătim cele mai proaspete și atrăgătoare flori.

Vă oferim consiliere GRATUITĂ și avem ca scop să vă ajutăm să alegeți florile și combinația de culori care vi se potrivește cel mai mult. Discuțiile pot să dureze o perioadă considerabilă de timp și se pot întinde pe parcursul mai multor întâlniri, până ce veți fi pe deplin mulțumiți de alegerile făcute. De aceea vă sfătuim să alocați timp pentru aceste discuții cu cel puțin două săptămâni înaintea evenimentului.

Tip eveniment: Nuntă, Botez, Corporate, Petrecere privată
Servicii: Buchete mireasă, Decorațiuni florale pentru ceremonie, Decorațiuni florale pentru sală, Coronițe, Decorațiuni mașini, Decorațiuni interioare, Decorațiuni exterioare, Consultanță, Decorațiuni biserică, Prezidiu, Brățări pentru mână, Cocarde
Întrebări frecvente
1. Cu cât timp înainte ar trebui să fiu contactat? Cu cel puțin 2 săptămâni înainte de eveniment.
2. Faceți buchete de mireasă personalizate? Da
3. Faceți livrări? Da.
Galerie Floraria Crina
Review-uri (0)
Cum ajung?