Atelier Miss Daisy

Atelier de creație florală și decorațiuni

DATE CONTACT
poza principala
ATELIER MISS DAISY
GOLD

Miss Daisy - atelier de creație florală și decorațiuni. 

Suntem un brand artizanal din Timișoara care le propune clienților săi aranjamente florale, buchete și decorațiuni originale, de calitate, asortate după preferințe și buget. 

Realizăm decoruri florale pentru evenimente – atât corporate cât și personale: nunți, botezuri, sau diverse petreceri private. 

Compunem buchete de flori pentru diverse evenimente, dar și decorațiuni cu nuanțe speciale – în funcție de sezon -  cele de Crăciun fiind cele mai căutate. 

Asigurăm și servicii de livrare a florilor în Timișoara la destinația solicitată de client. Ne adresăm oamenilor cărora le plac florile, culorile și dichisul, care doresc produse florale asortate personalității și preferințelor pe care le au. 

Ne plac oamenii deschiși, cu care împărtășim valori comune, cărora dorim să le oferim produse personalizate care să le șoptească originalitate și calitate. 

 Vânzarea buchetelor, a aranjamentelor florale și a decorațiunilor se realizează pe bază de comandă.

Tip eveniment: Nuntă, Botez, Corporate, Petrecere privată
Servicii: Buchete mireasă, Decorațiuni florale pentru ceremonie, Decorațiuni florale pentru sală, Coronițe, Decorațiuni mașini, Aranjamente florale pentru evenimente corporate, Aranjamente florale pentru birouri, Decorațiuni tematice de Crăciun și Paște, Aranjamente florale și buchete de flori pentru diverse ocazii
Întrebări frecvente
1. Aveți un pachet pentru nuntă? Dacă da, ce include? Flexibilitatea, personalizarea produselor și satisfacția clienților sunt elementele cheie ale Atelierului Miss Daisy. De aceea, pachetul pentru fiecare nuntă în parte se discută cu clienții, și ține cont atât de preferințele florale ale clienților, cât și de bugetul acestora.
2. Cu cât timp înainte ar trebui să fiu contactat? Pentru nunți vă rugăm să ne contactați cu minim 4 săptămâni înainte de data nunții. Pentru evenimente corporate vă rugăm să ne contactați cu minim 2 săptămâni înainte. Pentru comenzi de buchete sau aranjamente florale personalizate vă rugăm să ne contactați cu minim 24 de ore înainte.
3. Faceți buchete de mireasă personalizate? Da
4. Faceți livrări? Oriunde în țară și străinătate.
Galerie Atelier Miss Daisy
Review-uri (0)
Cum ajung?