Atelier Miss Daisy

Atelier de creație florală și decorațiuni

poza principala
ATELIER MISS DAISY

Miss Daisy - atelier de creație florală și decorațiuni. 

Suntem un brand artizanal din Timișoara care le propune clienților săi aranjamente florale, buchete și decorațiuni originale, de calitate, asortate după preferințe și buget. 

Realizăm decoruri florale pentru evenimente – atât corporate cât și personale: nunți, botezuri, sau diverse petreceri private. 

Compunem buchete de flori pentru diverse evenimente, dar și decorațiuni cu nuanțe speciale – în funcție de sezon -  cele de Crăciun fiind cele mai căutate. 

Asigurăm și servicii de livrare a florilor în Timișoara la destinația solicitată de client. Ne adresăm oamenilor cărora le plac florile, culorile și dichisul, care doresc produse florale asortate personalității și preferințelor pe care le au. 

Ne plac oamenii deschiși, cu care împărtășim valori comune, cărora dorim să le oferim produse personalizate care să le șoptească originalitate și calitate. 

 Vânzarea buchetelor, a aranjamentelor florale și a decorațiunilor se realizează pe bază de comandă.

Tip eveniment: Nuntă, Botez, Corporate, Petrecere privată
Servicii: Buchete mireasă, Decorațiuni florale pentru ceremonie, Decorațiuni florale pentru sală, Coronițe, Decorațiuni mașini, Aranjamente florale pentru evenimente corporate, Aranjamente florale pentru birouri, Decorațiuni tematice de Crăciun și Paște, Aranjamente florale și buchete de flori pentru diverse ocazii
Galerie Atelier Miss Daisy