Acapela Eventum

Rafinament, creativitate și bun gust

DATE CONTACT
poza principala
ACAPELA EVENTUM
GOLD

Acapela Eventum – rafinament, creativitate și bun gust!

Din pasiune pentru zâmbete şi bucurii, din pasiune pentru flori şi decoruri inedite, aşa a prins viață Acapela Eventum.

Nunta perfectă este o ocazie împletită cu dragoste și zâmbete, amintiri frumoase ale cuplului și oaspeților, este despre unirea a doi oameni.

Fie că e nuntă, botez, aniversare sau un eveniment important, toate fac parte din povestea dumneavoastră, iar noi vă oferim toate aceste evenimente la cheie.

A fost odată ca niciodată……aşa încep toate poveştile….haideţi să scriem împreună continuarea prin crearea de decoruri unice, flori înmiresmate, mărturii de neuitat şi multe alte accesorii, astfel încât dumneavoastră să aveţi un eveniment de poveste.

Cu drag vă urăm: bucurați-vă de evenimentul vostru special!

Tip eveniment: Nuntă, Botez, Corporate, Petrecere privată
Servicii: Buchete mireasă, Decorațiuni florale pentru ceremonie, Decorațiuni florale pentru sală, Coronițe, Decorațiuni mașini, Decorațiuni interioare, Decorațiuni exterioare, Numere de masă, Huse pentru scaune, Baloane, Consultanță, Brățări de mână, Cocarde, Aranjamente biserică, Corner foto
Întrebări frecvente
1. Aveți un pachet pentru nuntă? Dacă da, ce include? Personalizăm fiecare pachet de nuntă după necesitățile și preferințele clienților noștri.
2. Cu cât timp înainte ar trebui să fiu contactat? Cel puțin 2 săptămâni, în funcție și de serviciile de care aveți nevoie.
3. Faceți buchete de mireasă personalizate? Da
4. Faceți livrări? Da.
Galerie Acapela Eventum
Review-uri (0)
Cum ajung?