SoundMasters Tm

DJ, Sonorizare, Cabina Foto, Artificii, Animatori, Foto/Video, Fum greu, Decoratiuni, Confetti

DATE CONTACT
Telefon:
Adresă:
Timiș, Timișoara
poza principala
SOUNDMASTERS TM
GOLD

Suntem o echipă de oameni tineri, sociabili, cu o pasiune puternică pentru muzică și entertainment.

Seriozitatea, atenția la detalii și creativitatea sunt punctele noastre forte. Misiunea echipei este de a da culoare evenimentului tău și de a-l face unic în felul său.

Pentru asta punem la dispoziția clienților noștri servicii de: sonorizare cu echipament profesional pentru evenimente (nuntă, botez, majorat, petrecere de firmă, petrecere cu tematică, conferințe și nu numai) + lumini inteligente (programabile) de dans și iluminat ambiental + servicii foto/video și foto booth (cabină foto) + fum greu cu gheață carbonică + artificii (de interior și exterior) + confetti (cu declanșare de la distanță) + mașină de baloane de săpun + momente artistice (magie, actorie, ursitoare) + animatori pentru copii + aranjamente florale pentru săli.

Toate pentru ca evenimentul tău să fie o reușită garantată!

Tip eveniment: Nuntă, Botez, Corporate, Petrecere privată
Servicii: Dj, MC, Cântăreți muzică populară, Cântăreți muzică ușoară, Sonorizare, Schelă de lumini, Iluminat ambiental, Efecte speciale (fum greu, gheață la pahare, artificii de interior și exterior, balonașe de săpun, confetti), Ursitoare, Animatori pentru copii, Numere de magie, Cabina Foto
Întrebări frecvente
1. Aveți un pachet pentru nuntă? Dacă da, ce include? Sistem de sunet, Dj&MC, Sistem lumini, Live Band - muzică ușoară, Pachet efecte speciale.
2. Cu cât timp înainte ar trebui să fiu contactat? De preferat cât mai din timp, dar asta depinde și de anvergura evenimentului. La evenimente mari cum ar fi o nuntă, un banchet ar fi de preferat cu cel puțin 2 luni înainte. La evenimente mai mici precum un majorat este suficient și cu o săptămână, două înainte.
3. Sunteţi dispus să va deplasaţi în alte localităţi? Da
4. Unde va puteţi deplasa? (precizaţi o limită de km) În principiu ne putem deplasa oriunde pe teritoriul țării atâta timp cât clientul suportă costul transportului. De obicei în județele Timiș, Caraș, Arad.
5. Aveţi o taxă pentru deplasare? Nu
6. Ce stil de muzică oferiți? Latino, Clasic, De relaxare, Regional, Mariachi, Rock, Jazz, Electronic, Pop, Ultimele hituri, Putem rula la platane orice stil de muzică dorește clientul, cu condiția ca, înainte de eveniment cu o săptămână, să discutăm și să fim îndrumați cu 2-3 sugestii asupra publicului respectiv a playlist-ului.
7. Care dintre următoarele vă reprezintă? DJ/MC
8. Câți membri sunt în formația/trupa dvs? 4-6
9. Taxaţi pe ora sau pe eveniment? Eveniment
10. Dacă este nevoie, sunteţi dispus să lucraţi peste programul iniţial de lucru? Da
11. Care este taxa pentru orele extra? Nu avem o taxă fixă. Aceasta se discută cu clientul în funcție de eveniment.
Galerie SoundMasters Tm
Review-uri (1)
19-03-2018
Alex
Am fost foarte multumit de fiecare data cand i-am intalnit la evenimente. Aparate profesionale si atmosfera ca atare. Recomand cu mare caldura