Degetu Mic

Teatru, actori, momente artistice

DATE CONTACT
Facebook:
Telefon:
poza principala
DEGETU MIC
GOLD

Degetu Mic este o companie artistică cu actori profesioniști care oferă spectacole de teatru, actori, momente artistice pentru nunți/botezuri/corporații.

Servicii oferite: animație, moș crăciun, decorațiuni baloane, instrumentiști, magician, reclame, film, diverse servicii artistice.

Momente artistice pentru evenimente:

Bădiță și Mândruța - un moment artistic pentru nuntă. Este o scenetă de teatru de 15-20 de minute, creată să înlocuiască dansurile populare/țigănești. O comedie interactivă în care ne adresăm în mod direct și individual mirilor, nașilor și invitaților. Două personaje de la țară care își doresc să facă nuntă în restaurantul dumneavoastră. O cere de nevastă, ea refuză, iar după ce reușește să o convingă, dau sfaturi de căsnicie mirilor.

Textul este bazat pe poezie populară și strigături românești: "Cine n-o juca mireasa, mâine să-i ardă casa...", "Când ți-o cere bărbatu de mâncat, să-i dai blidu nespălat să știe că s-o însurat, iar de ți-o fi socruța rea, mătura casa cu ea, iar de n-o tăcea din gură, mătură cu ea și-n șură...".

Îngerii păzitori - este un moment artistic dedicat botezului, o alternativă deosebită la clasicele ursitoare. Durează 15 minute. Este o competiție între doi îngerași care își doresc să fie îngerul păzitor al aceluiași copil. Ne adresăm în mod individual copilului și ambilor părinți.

Albă ca zăpada și mai mulți pitici - un spectacol de teatru pentru copii. (3 ani +). Durează 60 de minute și este o comedie interactivă în care copiii vor fi piticii Albei ca zăpada.

Decoratiuni cu baloane si Baloane cu Heliu - va putem ajuta cu toate decoratiunile de la sala, acasa, biserica, magazin,  corporate, petreceri de copii, etc.

Magician - Spectacol de magie pentru adulti, copii, nunti, botezuri,  petreceri de copii,  corporate,  evenimente private sau publice

Animatie si Animatori pentru copii - in cadrul unui program de animatie oferim jocuri, dansuri, cantece, pictura pe fata si baloane modelate.  Avem o echipa mai mare de animatori cu diverse personaje. 

Hostess personalizat  - la intrare pentru invitati pentru nunti, botezuri,  corporate,  evenimente private.

Ateliere de pictura pe fata si baloane modelate 

Actori profesionisti  - pentru orice fel de eveniment, reclame, filme, prezentatori, evenimente private sau publice 

Vanzare baloane - baloane simple, cu Heliu, latex, pastel, cromate, folie, perzonaje Disney, baloane modelate, aranjamente din baloane

Moș Crăciun in inspecție  - spectacol de teatru pentru copii interactiv, tematic de Craciun 

Moș Crăciun  - avem echipa de Mosi Crăciuni cu barba naturala profesionala sau artificiala,  spiridusi, elfi, reni, craciunite. 

Tip eveniment: Nuntă, Botez, Corporate, Petrecere privată
Servicii: Pentru copii, Pentru adulți, Magie, Comedie
Întrebări frecvente
1. Aveți un pachet pentru nuntă? Dacă da, ce include? Bădiță și Mândruța - moment artistic.
2. Sunteţi dispus să va deplasaţi în alte localităţi? Da
3. Unde va puteţi deplasa? (precizaţi o limită de km) Fără limită.
4. Care este durata serviciului dvs.? Variază în funcție de serviciu.
5. De cât timp aveți nevoie pentru pregătiri/asamblare? 5-15 minute.
6. Lucraţi singur sau aveţi o echipa? Echipa
7. Taxaţi pe ora sau pe eveniment? Eveniment
8. Dacă este nevoie, sunteţi dispus să lucraţi peste programul iniţial de lucru? Da
9. Care este taxa pentru orele extra? În funcție de serviciu.
Galerie Degetu Mic
Review-uri (1)
18-01-2018
Andreea D
Un moment artistic inedit, o imbinare faina de umor si elemente din folclor. A fost foarte apreciat de catre noi si invitatii nostri iar pretul se incadreaza in bugetul oricui. Recomand cu caldura!