Degetu Mic

Teatru, actori, momente artistice

poza principala
DEGETU MIC

Degetu Mic este o companie artistică cu actori profesioniști care oferă spectacole de teatru, actori, momente artistice pentru nunți/botezuri/corporații.

Servicii oferite: animație, moș crăciun, decorațiuni baloane, instrumentiști, magician, reclame, film, diverse servicii artistice.

Momente artistice pentru evenimente:

Bădiță și Mândruța - un moment artistic pentru nuntă. Este o scenetă de teatru de 15-20 de minute, creată să înlocuiască dansurile populare/țigănești. O comedie interactivă în care ne adresăm în mod direct și individual mirilor, nașilor și invitaților. Două personaje de la țară care își doresc să facă nuntă în restaurantul dumneavoastră. O cere de nevastă, ea refuză, iar după ce reușește să o convingă, dau sfaturi de căsnicie mirilor.

Textul este bazat pe poezie populară și strigături românești: "Cine n-o juca mireasa, mâine să-i ardă casa...", "Când ți-o cere bărbatu de mâncat, să-i dai blidu nespălat să știe că s-o însurat, iar de ți-o fi socruța rea, mătura casa cu ea, iar de n-o tăcea din gură, mătură cu ea și-n șură...".

Îngerii păzitori - este un moment artistic dedicat botezului, o alternativă deosebită la clasicele ursitoare. Durează 15 minute. Este o competiție între doi îngerași care își doresc să fie îngerul păzitor al aceluiași copil. Ne adresăm în mod individual copilului și ambilor părinți.

Albă ca zăpada și mai mulți pitici - un spectacol de teatru pentru copii. (3 ani +). Durează 60 de minute și este o comedie interactivă în care copiii vor fi piticii Albei ca zăpada.

Tip eveniment: Nuntă, Botez, Corporate, Petrecere privată
Servicii: Pentru copii, Pentru adulți, Magie, Comedie
Galerie Degetu Mic