Cabina Foto Selfiecab

Pentru ocazii deosebite din viața ta

DATE CONTACT
poza principala
CABINA FOTO SELFIECAB
GOLD

Cabina foto este perfectă pentru toate ocaziile deosebite din viața de familie și nu numai.

Se poate folosi cu mult succes la nunți, botezuri, petreceri coporate, petreceri de burlaci, lansări de produse, aniversări, baluri de absolvire, baluri caritabile și festivaluri.

În pachetul ales aveți și asistență tehnică inclusă, ea fiind oferită de un fotograf ce vă stă la dispoziție pentru absolut orice sfat sau problemă. Funcțiile cabinei foto sunt ușor de utilizat, iar fotografiile tuturor vor ajunge instantaneu pe rețelele de socializare pentru a fi împărtășite cu toți prietenii.

Pe lângă funcția de postare a fotografiilor pe Facebook sau alte rețele de socializare, avem și mai multe surprize pentru voi!

Puteți printa fotografiile dorite și le puteți lua chiar pe un stick USB pentru a le păstra ca amintire. Photobooth-ul (cabina foto) adus de Selfiecab la orice petrecere sau eveniment se poate configura așa cum doriți și e personalizabilă.

Avem 3 pachete de disponibile de 4, 6 sau 8 ore.

Fiecare pachet conține: poze nelimitate, printări nelimitate, temă personalizată cu numele mirilor, USB stick cu toate pozele, album foto, postarea pozelor pe Facebook, accesorii amuzante, asistență tehnică pe durata evenimentului.

Tip eveniment: Nuntă, Botez, Corporate, Petrecere privată
Preţ: de la 270 euro / pachet
Servicii: Cabină foto
Întrebări frecvente
1. Aveți un pachet pentru nuntă? Dacă da, ce include? Fiecare pachet conține: poze nelimitate, printări nelimitate, temă personalizată cu numele mirilor, USB stick cu toate pozele, album foto, postarea pozelor pe Facebook, accesorii amuzante, asistență tehnică pe durata evenimentului.
2. Sunteţi dispus să va deplasaţi în alte localităţi? Da
3. Unde va puteţi deplasa? (precizaţi o limită de km) 200 km.
4. Aveţi o taxă pentru deplasare? Da
5. Care este durata serviciului dvs.? 4 ore, 6 ore, 8 ore.
6. Lucraţi singur sau aveţi o echipa? Singur
7. Taxaţi pe ora sau pe eveniment? Ora
8. Dacă este nevoie, sunteţi dispus să lucraţi peste programul iniţial de lucru? Da
Galerie Cabina Foto Selfiecab
Review-uri (0)